artemprogress 19 Опубліковано: 11 грудня, 2013 Привет всем. Ну что, есть желающие устроить встречу БМВистов в Кузнецовске?=) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dominik_Toreto 0 Опубліковано: 12 грудня, 2013 Пиривет приятель, я бажаючий, але немає авто....Треба щоб хтось забрав... Сам з Сарненського району, навчаюсь в Рівному... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
artemprogress 19 Опубліковано: 12 грудня, 2013 [quote name='Dominik_Toreto']Пиривет приятель, я бажаючий, але немає авто....Треба щоб хтось забрав... Сам з Сарненського району, навчаюсь в Рівному...[/QUOTE]Так ты ж з Turbina собирался... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dominik_Toreto 0 Опубліковано: 12 грудня, 2013 Так збиравсь, його на сайті забанили, буду десь зіздзвонюватись, скажу остаточний результат чи вийде разом з ним приїхати чи ні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dominik_Toreto 0 Опубліковано: 24 березня, 2014 Ну то як може зустрінемось? Зимою не вийшло може хоч весною? Хто в темі пишіть! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
albertpanko 0 Опубліковано: 14 червня, 2018 + 1 Я хочу ;) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
albertpanko 0 Опубліковано: 14 червня, 2018 e36 Compact Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Servic 0 Опубліковано: 3 січня Всіх вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим. а клуб розпався? Вже ніхто не зустрічається? чекаю відловіді. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах