• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

[ E39 ] не виключається ASC

ko3a4ok

Пользователь
Joined
Nov 28, 2011
Messages
592
Age
41
Страна
Украина
Город
Львов
Добро всім дня!!!
Ситуація в наступному при нажаті на кнопку ASC система ніяк не реагує(тримав пару сек і просто натискав), сама система ASC працює при пробуксовці або заносі (лампочка моргає). Ремонтували блок АБС(були обірвані дві нитки(не працював спідометр)) але я не знаю перестала вона працювати до ремонту чи після.Була думка що коли ремонтували могли щось зачепили але тоді система взагалі б не працювала але вона працює, діагностику робив помилок немає кнопку інакшу підставляв(стару яка йшла з машиною) результату ніякого не дало. Підкажіть де ще можна копнути щоб вона запрацювала?
 
Last edited by a moderator:
машина без тросіка ASC(я його не найшов :) ), машина BMW e39 m57b30 2000р
 
А проводок, что за кнопку отвечает, если прямо с разъема блока выдернуть что происходит? А если на него массу подать (или чем там по схеме оно управляется)???
Пять минут с перекурами на все про все
 
попробував відключити весь розєм - нічого не міняється, подавав на цей проводок масу також без результатно. Де ще копати?
 
попробував відключити весь розєм - нічого не міняється, подавав на цей проводок масу також без результатно. Де ще копати?
:(
Я так розумію, схему подивитись руки не дійшли?
На 27 ногу ДСЦ-АСЦ від блоку кнопок з 16 ноги йде чорно-жовтий провід. Коли треба відключити систему, на ньому з`являється ПЛЮС.

Якщо на вході в блок з`явлється плюс і блок на це не реагує - блок несправний. Логічно?
 
я так зрозумів, якщо зявляється + то система відключає АСЦ, а якщо не зявляється + тоді проблема в кнопці? а якщо примусово подати +? нічого не згорить?
 
якщо зявляється + то система відключає АСЦ
По схемі саме так
якщо не зявляється + тоді проблема в кнопці?
або проводах
а якщо примусово подати +? нічого не згорить?
не повинно
 
сьогодні пробував чи приходить + на блок АБС (на розєм який включається в АБС) то приходить тому наразі проблема виходить в самому блоку АБС :( буду ковиряти блок АБС якщо з того щось вийде :( якщо ні буду так кататись, добре що хоч асц працює :) на крайній випадок витягну запобіжник який відповідає за АБС\АСЦ
 
замінив блок АБС і все запрацювало
 
Back
Top