• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

[ E65/66 ] Після заправки дизелем не заводиться N62

mvibmw

Пользователь
Joined
Nov 22, 2011
Messages
4,116
Age
45
Город
Червоноград
На днях випадково чи як там було,заправили 735 соляркою.Чоловік проїхав на цій суміші кілометрів з 50 і машина заглохла на ходу.Бак зняли,все вилили вимили і то два рази.Бнзин з бака поступає чистий.Насос качає,тиск в рампі в нормі.Іскра є.Після прокруток по 10 сек ніяких помилок не видає.Але авто не заводиться і навіть не схоплює.Відкручуєш свічки,вони мокрі.Свічки нові.Єдине на що можна грішити це компресія.Компресія по циліндрах від найменших 7 до 13.Але навіть ні один циліндр не схоплює.Кати не забиті,теж провірили.Зробили базові установки вальветроніків,скинули адаптації.Короче третій день без толку.Добали масла в циліндри,компресія чуть піднялась,всерівно навіть признаків не подає.

Ось дані осцилографа,колінвал і розпредвали:



Потрібен якийсь еталон,з чим можна порівнювати осцилограми...
 
Уточню.Компресія +-7 в в 1-4 циліндах.Тобто одна сторона.5-8 все ок.Чи можливе механічне пошкодження і впускні клапана практично не відкриваються?Пробували ще варіант з ефіром,тобто форсунки відключали.Результат такий же,правда на ефірі бувають хлопки у впускний колектор.
 
вопрос не в цифре компресси которую набирает цилиндр за пару оборотов а в компрессии которую показывает цилиндр с первого сжатия,приходилось заводить "покойников" которые долго стояли на штрафплощадках, так вот если на первом сжатии не было минимум 7 то заводились только с эфира
 
Мотор приехал...
 
Если не секрет, в чем физика процесса смерти н62 от соляры???? И почему заниженная компрессия не может быть просто результатом "залитости"?
 
спреєм заводиться?

Ні,не заводиться.Але бувають хлопки у впуск після декількох обертів.
 
Дивно те,що навіть не схоплює.Тупо заливає свічки і все.
 
Потрібен якийсь еталон,з чим можна порівнювати осцилограми...
Вовчик, маєш рейн - чому таке питання задаєш :unknw: ?
 
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
 

Attachments

  • 1.jpg
    1.jpg
    156.8 KB · Views: 88
  • 2.jpg
    2.jpg
    155.5 KB · Views: 89
  • 3.jpg
    3.jpg
    92.5 KB · Views: 92
  • 4.jpg
    4.jpg
    144.6 KB · Views: 93
Если не секрет, в чем физика процесса смерти н62 от соляры???? И почему заниженная компрессия не может быть просто результатом "залитости"?
Все отлично,только масло добавленное в цилиндры не помогло автору...
 
Back
Top