• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

[ E39 ] Акпп не переключає передачі

Oleg P

Пользователь
Joined
Jun 13, 2024
Messages
2
Страна
Украина
Город
Киев
Добрий день! Їхав з роботи машина бмв е39 525і 2001 рік коробка автомат погода дощова хотів перемкнутись з драйва в нейтраль щоб докотитись до світлофора відчув якесь не таке зусилля на селекторі наче нехотіло перемикатись зразу повернув в драйв і так проїхав кілометрів 4 до дому ніяких пинків не помічав приїхав на парковку і хотів увікнути паркінг і відчув що селектор просто наче нічого не перемикає і на приборці горить драйв машина їде вперед у всих режимах на самому селекторі хоть немає чіткої фіксації лампочки індикації p,r,n,d горять справно від вибраного положення заглушив машину і так як неможливо зняти машину з драйву запустити двигун не виходить помилки по коробці на приборці немає.Підкажіть можливі варіанти вирішення проблеми?
 
1.Селектор наелся
2.сорвался трос от селектора
 
1.Селектор наелся
2.сорвался трос від селектора
І при цьому вивиявилось що акум розрядився можливо він обруба ток на коробку?
 
нет.
При разряженном аккумуляторе светилась бы вся приборная панель...
 
Back
Top