• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

[ E39 ] Акпп не переключає передачі

Oleg P

Пользователь
Joined
Jun 13, 2024
Messages
3
Страна
Украина
Город
Киев
Добрий день! Їхав з роботи машина бмв е39 525і 2001 рік коробка автомат погода дощова хотів перемкнутись з драйва в нейтраль щоб докотитись до світлофора відчув якесь не таке зусилля на селекторі наче нехотіло перемикатись зразу повернув в драйв і так проїхав кілометрів 4 до дому ніяких пинків не помічав приїхав на парковку і хотів увікнути паркінг і відчув що селектор просто наче нічого не перемикає і на приборці горить драйв машина їде вперед у всих режимах на самому селекторі хоть немає чіткої фіксації лампочки індикації p,r,n,d горять справно від вибраного положення заглушив машину і так як неможливо зняти машину з драйву запустити двигун не виходить помилки по коробці на приборці немає.Підкажіть можливі варіанти вирішення проблеми?
 
1.Селектор наелся
2.сорвался трос от селектора
 
1.Селектор наелся
2.сорвался трос від селектора
І при цьому вивиявилось що акум розрядився можливо він обруба ток на коробку?
 
нет.
При разряженном аккумуляторе светилась бы вся приборная панель...
 
нет.
При розрядженні акумулятора світилась би вся приладна панель...
Так, ви були праві заклинив трос і порвалась його наружна опльотка і він просто вилазив і залазив з неї і нічого не перемикав купив бу селектор з тросом в нормальному стані замінив і все ок. Дякую за підказку!
 
Back
Top