Варто брати Х3 ?

• Автор теми Автор теми ambaluk
  • Дата створення Дата створення

ambaluk

Пользователь
Повідомлення
14
Город
Ивано-Франковск
Отже буду по певних причинах жити закордноном біля 5 років.
Час від часу їздити на Україну.
Думаю що б купити Х3.
Дуже задивляюсь з 2.0 двиглом дизельним щоб не дорого страхівка і розхід.
Катаюсь дуже спокійно, без фанатизма.
Тому такі питання
1) Автомат. варто брати чи ні? мені не принципово, з мех дуже добре дружу.
2) На що звернути увагу при покупці х3? Які слабкі місця?
3) Дуже хочу з 4х4, варто чи більше проблем ніж того повного приводу?
4) Ну і взагалі?
Нажаль, не маю ні друзів на такому авто, ні знайомих.
Є ще варіант Туарега, але він дуже великий... Ну і люблю я БМВ... Не хотілося б змінювати марку.
Буду радий любим підказкам!

Останнє редагування:
Народ, підкажіть хто що знає, чи є маркування на вікнах яким роком, типу щоб глянути чи всі рідні?

Невже на клубі нема ніодного хто мав або має х3 від 2006 до 2010р ?

Є, але досвід володіння не великий. Х3 2008 р.в. 2,0 диз тіптрон. В нас по місту 12,5 соляри хряпає. В цілому машина приємна, якщо абстрагуватись від дизайну.

Если не ошибаюсь, то первый Х3 был только полноприводным.
В семье был Х3 2.5si АКП 2008 г.в., куплен с пробегом 56 т.к., расход по Донецку был 12.5-13 литров бензина. За 2 года владения проблем с машиной не было никаких вообще, только плановые ТО.
На что обратить внимание при покупке можете почитать здесь http://www.autoreview.ru/_archive/section/detail.php?ELEMENT_ID=117434&SECTION_ID=5179

Если не ошибаюсь, то первый Х3 был только полноприводным.
В семье был Х3 2.5si АКП 2008 г.в., куплен с пробегом 56 т.к., расход по Донецку был 12.5-13 литров бензина. За 2 года владения проблем с машиной не было никаких вообще, только плановые ТО.
На что обратить внимание при покупке можете почитать здесь http://www.autoreview.ru/_archive/section/detail.php?ELEMENT_ID=117434&SECTION_ID=5179

У нас в городе 2,5 х3 жрет около 16 - признался один полузнакомый владелец такой машины. Собирал инфу перед покупкой.

О, дякую хлопці, хоть шось. Правда мотор тільки той 2.0 дизель хотю.

У нас в городе 2,5 х3 жрет около 16 - признался один полузнакомый владелец такой машины. Собирал инфу перед покупкой.
Может ещё от стиля езды зависит, но машину мы покупали в Харькове и там тоже средний расход по б/к был 13 литров. А в Харькове достаточно напряжное, плотное движение, в Донецке по-проще.

Может ещё от стиля езды зависит, но машину мы покупали в Харькове и там тоже средний расход по б/к был 13 литров. А в Харькове достаточно напряжное, плотное движение, в Донецке по-проще.

У нас город маленький, и загруженный, даже разогнатся не где особо. Разве что выходные, либо поздно вечером. Даже по своей заметил - в Киеве на 1,5 литра меньше, не смотря на пробки, но в Киеве бывают и 4, и 5-я передачи - у нас - редко, в основном 1-2-3, и опять 1-2.

Назад
Зверху