• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

[ E39 ] Всеж таки неможу підключити мультируль на Е39

Nicolay

Пользователь
Joined
Feb 8, 2012
Messages
149
Age
41
Город
Луцк
У мене е 39 1997р. придбав мультируль вже півроку назад , вичитав всі форуми що звязані з переробкою мультирулів, но замість свого простого руля незміг підключити мультируль.
Є придбаний руль на кнопках коди 8363652 і 8363656 Выпускалась с

BMW 520i E39 Седан ECE DM11 M52 09.1998
BMW 520i E39 Седан ECE DD21 M52 03.1996

Блок MFL встроен в правый блок клавиш (судячи з -"Если с многофункционального рулевого колеса (MFL) возможно управление радиоприемником, телефоном и режимом рециркуляции воздуха кондиционера, то ЭБУ MFL установлен".)
підключав по схемі
№ 2 фиолет-коричн идет на предохранитель 44 в бордачке ( это +)
№ 3 сине-черный отвечает за круиз-контроль - не підключав
№ 4 бело-серо-желтый идет на клемму 20 белого 26ти контактного разъема приборки ( приборка LOW версии) без самодіагностики
після підключення того по схемі пропадають повороти, і звук сигналу.
 
Я извиняюсь ,а шлейф вы родной оставили ?
 
ні не рідний, шлейф від мультируля.
 
№ 4 бело-серо-желтый идет на клемму 20 белого 26ти контактного разъема приборки ( приборка LOW версии) без самодіагностики
після підключення того по схемі пропадають повороти, і звук сигналу.
ви знайшли в своїй приборці біло-сіро-жовтий??? Це провод шини I-bus, а така шина є тільки в автомобілі з ХАЙ приборкою. В вашому випадку потрібна K-bus шина. біло-жовто-червоний провід.

ВДС уважно передивіться щодо підключення при різних приборках.
 
дякую, завтра знайду K-bus шину попробую ще так підключитись.
 
так і не працюють мої кнопки , підключав по різному, в нашому місті ніхто не хоче братись за такий ремонт. Хто допоможе? Можливо комусь відправлю руль на підстановку у машину, щоб перевірити? оплачу послуги перевізників. Хто допоможе?
 
Back
Top