Де обслуговуєте своїх "конячок"?

Kozak

Пользователь
Joined
Jan 19, 2012
Messages
13
Город
Ивано-Франковск
Напишіть хто і де обслуговується! Які розумні по цінах і якісні СТО чи майстри по БМВ в Івано-Франківську?! Думаю обмін досвідом тут не завадить, а особливо допоможе таким я, що недавно придбали машину нашої улюбленої марки!)
 
Я взагалі то обслуговую на Нивах навпроти ЮаХолдинг у Саші, кращого майстра я поки що не знаю)
 
я досвідом поділитись не можу - обслуговую в Києві
 
Все що стосується електроніки та електрики обслуговую на вул.Надрічній BMW сервіс, в електрика Романа, висококваліфікований спеціаліст. Але цінова політика у них дуже висока, ну і про решту спеціалістів їхнього СТО нічого сказати не можу...
 
Але цінова політика у них дуже висока, ну і про решту спеціалістів їхнього СТО нічого сказати не можу...

та от власне тому і цікаво де ще крім них можна якісно обслужити БМВ в Франику і за демократичну ціну:dirol:
 
На Сорохтея в ДУБА кажуть що нормальні спеціалісти, ну і ціни вроді нормальні, мій товариш у них декілька разів обслуговувався.
 
В назві тем треба в останньому слові апостроф поставити :biggrin:. В старому форумі була така тема. Жалко шо його вже не має.
 
Міша, в "авіаторі" біля аеропорту. Людина дійсно грамотна, у нього обслуговуються дуже шановані люди в франику :)
 
Міша, в "авіаторі" біля аеропорту. Людина дійсно грамотна, у нього обслуговуються дуже шановані люди в франику :)
+1...якість провірена роками))
 
Хто підкаже толкового діагноста?
 
Хто підкаже толкового діагноста?
А те що вище написано про СТО не достатньо??? Яка діагностика потрібна і чого???
 
двигуна і єлектрообладнання :blush:
 
1. BMW сервіс вул. Надрічна;
2. СТО "Нива" калушське шоссе;
3. СТО вул. Сорохтея
4. СТО "Авіатор" поряд з аеропортом
невже не достатньо?????
 
якщо потрібно можу дати номер тел. електрика з BMW сервіса він же проводить повну діагностику по компютеру на спеціалізаваному обладнанню.
 
Дякую, на Надрічну завтра сам підїду, у Дуба сьогодні був, по ходовій тільки в них роблю, а вот на комп треба щоб сам Юра дивився, а він вже видно розлінився :) ...а що щодо Ниви, в мене з ними сумний досвід ще 2-х річної давності, хоч підходив по "знайомству" від колишніх вже учасників філіалу. Щось той Саша довіри не внушив :) Є у мене ще нуууу дуууже кваліфікований електрик, але нууу вже дужееее дорогий :) (район Лепкого - Франка, в провулочку). Ставив обманку датчика присутності пасажира, бо вагітний мужик на панельці мене реально лякав :))) ну і перепаював блок комфорту, не сперечаюсь, якість і швидкість роботи - 100%, але від суми я чесно кажучи був в шоці. Знайду якісного діагноста, відпишусь, бо троїть зараза на холостих - все сил нема :(
 
А вот на рахунок Авіатора: яб був вдячний за координати майстра, дивно, ніколи не чув про нього. :eek:k:
 
Last edited:
Вова, читай праватні повідомлення я тобі ще зранку скинув його номер в ЛС
 
Ще раз напишу - як на мене самі кращі майстри в авіаторі, сам там обслуговуюсь і ціни ну дуже привабливі в порівнянні з іншими "точками". Людина розібрала сама бімерів по кількості більше ніж їх в франику їздить :)) По запчастинах працюють з чернівцями з АВТ, ціни - самі підїдьте і порівняйте :) + ніхто там не буде вам лити в мотор якись непонятний АНАЛ... ой, ARAL чи ПОНОСОЛ... упс, піносол... а, є ще петроканада :)) Кастрол і то не казакстанський, той що у нас в магазах а, хз як він його привозить, нормальний європейський. Є комп діагностика, є електрик, є там такий худий - бог крутіння гайок, є такий собі ДЄД, який відріхтує намотану на стовб машину... Короче раджу. Це, не дай боже, не реклама, просто ціную їх як спеціалістів.
... а мотор троїть - то сі поправе :))
Даю номер - 098 0203322
 
якщо троїть зранку коли холодна,або на гарячу,на холостих-подивись до свічок,напевно їм *ОПА або пробивають,не поміняєш вчасно свічки-поміняєш катушки,а катушки дорожчі ніж свічки..
 
Last edited:
хочу на е30поставити гідропідсилювач з е36. Підкажіть хто б в ІФ міг з цим допомогти. Дякую.
 
А воно тобі треба? Там все не так просто.Не факт, що поставлять кривувато,буде текти...Я за 100% оригінал.Маєм те,що маєм)))
 
мені не треба, мязів на руках вистачає, а от в дівчинки очка іноді стають круглі. :) ну тоді оригінал від е30ставити. де?
 
оригінал і тільки.
Бери всі запчастини і до Міші в авіатор
 
доречі, в тебе рейка під гідравліку чи без?
 
у мене без гідравліки. :( в авіаторі нічим не хотіли допомогти :(
 
якщо будеш мати рейку+гідрач+шланги є людина яка тобі все зробить
Тел скину в ЛС
 
Отже вияснилось що у мене немає проводки до тахометра, тому він і не працює....логічно. Стояв колись годинник, потім втикнули тахометр,який ні до чого не приєднаний. :( Куди звернутись можна в ІФ, то певно треба людину,яка добре розуміється в БМВ. :)
 
Отже вияснилось що у мене немає проводки до тахометра, тому він і не працює....логічно. Стояв колись годинник, потім втикнули тахометр,який ні до чого не приєднаний. :( Куди звернутись можна в ІФ, то певно треба людину,яка добре розуміється в БМВ. :)

а самому попробовать неинтересно? Это ж е30, там ничего военного нет)
 
а самому попробовать неинтересно? Это ж е30, там ничего военного нет)
Дуже навіть цікаво, вже знайшов людину з якою буду свій пітбург розбирати і налаштовувати бо друга камера не працює взагалі. :) Але треба хоч коось хто має уявлення про те як працює тахометр...або хоча б тридцятку таку ж. :)
 
схемы тебе в помощь!
Ваще тахометр берет сигнал с катушки
 
Back
Top