Днепропетровск

• Автор теми Автор теми dima1987
  • Дата створення Дата створення
и что?
комменты где?
ну типа если хомячки с камерами собрались, значит усе, всем гаишникам и милиционерам ховайся, разбегайся?
типо так?
а Беркут не повелся на эту шнягу с активистами и ютюбами? Абыдно же, да?

и шо хомячки? недовольны походу?

это, походу, вас Вождь наказывает за непослушание, он же не просто так хухры-мухры, у него папа полковник милиции
походу заказал днепропетровское отделение ДК он же

demotivators.org.ua-640741-3.jpg

Слушай, я тебя вот всегда понимал, но ты иногда перегибаешь.... Или ты хочешь жить в стране где МВД, ГАИ, БЕРКУТ - ставят себя вип персонами и выше всех ? Делаю что хочу, как хочу так и верчу ?

Слушай, я тебя вот всегда понимал, но ты иногда перегибаешь.... Или ты хочешь жить в стране где МВД, ГАИ, БЕРКУТ - ставят себя вип персонами и выше всех ? Делаю что хочу, как хочу так и верчу ?

а ты вот как думаешь, если инспекторов 2, а вокруг них бегает 20 быкующих субьектов, которые дерзят, хамят,
угрожают, суют свои камеры, быкуют и тд..
Это справедливо?
мне кажется что нет, что в таких случаях обязательно должен вызываться инспекторами Беркут и бык должен получать по рогам... обязательно....
У меня когда-то было ДТП с таксистом, и была такая же ситуация с быкующими субьектами, которых 20..
Бегают, скачут, быкуют..Вызвали Беркут и уровняли шансы..
Правильно и сделали..
А насчет замеса так это очень сильно преувеличено... очень очень..

Кстати, есть специально отведенные места в Киеве куда ходят быковать..
Называется это наливайки на Гидропарке..
Потом уходят оттуда с разбитыми носами.. Быковать рекомендовано ходить туда..
Там можно.. Среди своих..
А кидаться на инспектора это уже совсем другое.

Стаття 185. Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця
[Назву статті 185 доповнено згідно із Законом України № 2342-111 від 05.04.2001 p.]
Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції при виконанні ним службових обов'язків, а також вчинення таких же дій щодо члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця у зв'язку з їх участю в охороні громадського порядку - тягне за собою накладення штрафу від восьми до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, а в разі, якщо за обставинами справи, з урахуванням особи порушника, застосування цих заходів буде визнано недостатнім, -адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.
[У статтю 185 внесено зміни згідно з Указами Президії Верховної Ради Українсько'/ РСР № 6347-Х! від 03.08.88 p., № 647-Х1І від 18.01.91 p.; Законом України № 388/96-ВР від 02.10.96p.]
[У статтю 185 внесено зміни згідно із Законом України № 55/97-ВР від 07.02.97 p.] [Статтю 185 доповнено згідно із Законом України № 2342-1/1 від 05.04.2001 p.]
Об'єктом цього правопорушення є суспільні відносини у сфері забезпечення громадського порядку та суспільної безпеки, також у сфері державного управління.
Об'єктивна сторона правопорушення, передбаченого коментованою статтею, полягає у злісній непокорі законному розпорядженню або вимозі працівника міліції при виконанні ним службових обов'язків, а також вчинення таких самих дій щодо члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця у зв'язку з їх участю в охороні громадського порядку. Права працівника міліції встановлено у ст. 11 Закону України «Про міліцію», яка, зокрема встановлює право працівника міліції вимагати від громадян і службових осіб, які порушують громадський порядок, припинення правопорушень та дій, що перешкоджають здійсненню повноважень міліції, виносити на місці усне попередження особам, які допустили малозначні адміністративні порушення, а в разі невиконання зазначених вимог застосовувати передбачені цим Законом заходи примусу, а також інші права в межах його компетенції. Права членів громадських формувань з охорони громадського порядку і державного кордону визначено у Законі України «Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону» від 22.06.2000 р. № 1835-Ш. Права військовослужбовців у сфері підтримання громадського порядку визначено у Законі України «Про Статут гарнізонної та вартової служб Збройних Сил України» від 24.03.1999 p. № 55O-XIV. Склад правопорушення є формальним, тобто воно вважається закінченим з моменту виникнення злісної непокори законним розпорядженням або вимогам визначених у диспозиції статті осіб.
Суб'єктивна сторона правопорушення характеризується наявністю вини у формі умислу.
Суб'єктом правопорушення може бути особа, яка досягла 16 років.

Лично я на стороне народа ибо мусора не вызывают ни доверия ни уважения......

а я просто за справедливость..
а вот эти все лжемессиии, лжежурналисты и лжеправоведы из ДК и их рекламные ролики уже порядком надоели..
когда лжемессионерством прикрывают барыжные наклонности и что из этого получается уже известно, читайте на
http://roadcontrol.ws/ кидают потом один другого на всем чем только можно

Назад
Зверху