Допоможіть стати власником "мрії", а саме BMW

• Автор теми Автор теми bmwhalyava
  • Дата створення Дата створення

bmwhalyava

Пользователь
Повідомлення
14
Вік
40
Город
Хмельницкий
Привіт, усім Не знаю в яку тему писати, тому вибачте якщо щось не так Так трапилось що я майже як півроку зареєструвався і читаю переписку. Точно можу сказати ви велика сім'я! Перш ніж звернутися за допомогою, розкажу все з початку. В далекому 1988р мій родич пригнав собі BMW, правда не пам'ятаю яка саме модель Саме той день став вирішальним у виборі марки авто на все життя. Життя рухалось і роки йшли, мінялися автівки, а в душі я чекав коли зможу здійснити мрію, купити bmw. Адже прекрасно розумів що купивши bmw у мене мають бути кошти щоб її утримувати по експлуатації. І цей час прийшов буквально через два-три місяці я нарешті куплятиму супер авто BMW Та є одна проблемка Пів року я лажу по гуглі, ютюбі, нашому форумі, і у мене вже плавляться мозги!! З самого початку для мене існувала 5 модель та через наші дороги, змінив погляд в сторону Х5. І от сталася проблемка черпаючи інфу про Х5 Е70 8ступ., мені паралельно сподобався Х6 Е71 рест., Розглядаю тільки дизель бі-турбо.Я як водій люблю комфорт але не забуваю про драйв. Яку автівку брати не знаю, в голові каша((( Єдине що мені толково порадили, це проїхатися на них, можливо тоді вибір буде легший. Допоможіть будь-ласка, може хто цінною порадою, а може хтось може дати проїхатися на цих моделях. Я живу за 100км від Житомира, Хмельницького, Рівного. Можу приїхати якщо хтось відгукнеться. Дякую усім.

Був на Вашому місці кілька років назад, можу сказати що вартує просто купити те, що більше сподобається, а не розриватися між моделями. Я спочатку хотів 3ку, але проїхався на 5ці і купив саме її. Зараз вже хочеться пересісти на 7 серію і Х5 :)

Просто спробуйте всі моделі, які подобаються, а там Ж*па сама підкаже, де їй більше подобається :) Головне - вибирайте душею а не мозком, бо ці довгі роздуми і коливання до добра не доведуть. В крайньому випадку, якщо не сподобається - продасте свою машину через рік і купите іншу модель.

Дякую. Цілком погоджуюся! Але живу в такому містечку що немає кого попросити(((( Власне тому і звернувся до одноклубників за порадами по цих двох моделях,які вони в експлуатації. І можливо якщо повезе хтось відгукнеться и тоді правда моя ж*опа;) підкаже яку купляти!!

для начала огласите бюджет и знающие люди вам все расскажут , стоит ли на эти деньги покупать бмв. Тем более , если вы хотите Е70, Е71. Там , поверьте мне, машинки , очень любящие внимание и своевременный сервис. Если есть деньги не только на покупку , но и на обслугу, то Е70 и Е71 доставят вам удовольствие.

Привіт. Дякую за допомогу. Бюджет 45-50тис. Е70 не старше 12року. Планую по можливості щоб з Німеччини гнати,але то вже окреме питання)) Доречі вітаю з покупкою нової бмв:friends:

Бюджет более чем нормальный, вам удачи в покупке. Мой совет, хотя можете все равно делать по своему...- ищите машину в Украине, после одного хозяина, с официальной историей (сервисной книгой), за такие деньги можно найти. Там за рубежом ХОРОШУЮ машину дешево вам не отдадут (у меня знакомые занимаются пригоном) , хорошая машина будет стоить ДОРОГО, поэтому лучше искать здесь, но это мое мнение. Покупайте только у хозяина, который вам расскажет все о машине, перекупы ничего "не знают, ничего не слышат". В любом случае машину надо СМОТРЕТЬ вдоль и поперек. Можно также искать (смотреть) на площадках (хозяин авто просто не хочет заморачиваться с продажей, сдает на площадку и ее продают менеджеры, если вам машина понравилась, дальше пытайтесь выйти на хозяина и выкручивайте цену). Все это мое мнение, в любом случае удачного выбора, А на авториа не смотрели ?

На ріа дивився,дуже малий вибір. тому і схиляюся щоб пригнали під заказ. Але основне зараз оприділитися з моделю. Часто чую що у Х6 проблеми з місцем на задньому ряді,а у мене діти.

Плюс основна проблема я реально не їздив на них(( Єдине на чому їздив це Е53 4.4 просто бомба У мене в місті немає навіть кого попросити((

Имхо нужно чуток докинуть и смотреть в сторону околонового ф15 25д.

Имхо нужно чуток докинуть и смотреть в сторону околонового ф15 25д.
Кстати толковый совет, подумайте над этим. Если вам Е53 бомба, то Е70 будет бомбище, а F15 сразу вас........ , даже слова не подберу. Лучше сейчас купить хорошее авто, чем потом постоянно хотеть купить после Е53, Е70, а потом хотеть после Е70 - F15. Тем более на баварии дают рассрочку на год, если есть стабильный заработок, сразу заплатите 50 штук, 10 возьмете на год без процентов в рассрочку, но зато купите НОВУЮ машину. Если что, я на баварии не работаю, но могу дать контакты менеджера, который мне подбирал авто.

:) я маю дохід без довідок))) Я думаю Е70 це вже для мене буде супер бомба. По комплектації хочу як в 40D. А саме головне це звук V6!! А ще є такий нюанс,як почну брати 25д а ще щось докинути по опціях то вийде ціна ого-го-го)))) Мабуть в хорошій комплектації буде 70тис:facepalm1:

це ті що б/у рік?

А як ваш бмв, на розгін по відчуттях,якщо порівняти з попередньою вашою?

А як ваш бмв, на розгін по відчуттях,якщо порівняти з попередньою вашою?
Не мучайте себя, запишитесь на тест драйв на офиц.диллере в Хмельницком (Ровно) , а лучше в Киеве, и все поймете. У меня был Е70 бензин 3,5 (306л.с.) ехал бодро, сейчас Ф15 дизель 231 л.с., едет до 160 нормально, но я старенький стал, детей двоих вожу, доказывать никому ничего не нужно..........мне уже скорость не нужна, вышел из возраста "дивись як я вмею, так як вона пече та пече". По вашему выбору Е70 трехлитровый дизель вам за глаза хватит.

так як ніхто не відізвався на моє прохання))) проїхатися на Е70 то точно запишуся на тест драйв Ф15А номер того менеджера скиньте,може і правда пригодиться.

так як ніхто не відізвався на моє прохання))) проїхатися на Е70 то точно запишуся на тест драйв Ф15А номер того менеджера скиньте,може і правда пригодиться.
Купите Ф15 , потом спасибо скажете, хотя Е70 тоже красавчик во всем. Я вам в личку скинул контакты менеджера.Удачи в покупке.

дякую!! Є ще у мене час,так що буду думати і думати))

Назад
Зверху