bmwhalyava
Пользователь
- Повідомлення
- 14
- Вік
- 40
- Город
- Хмельницкий
Привіт, усім Не знаю в яку тему писати, тому вибачте якщо щось не так Так трапилось що я майже як півроку зареєструвався і читаю переписку. Точно можу сказати ви велика сім'я! Перш ніж звернутися за допомогою, розкажу все з початку. В далекому 1988р мій родич пригнав собі BMW, правда не пам'ятаю яка саме модель Саме той день став вирішальним у виборі марки авто на все життя. Життя рухалось і роки йшли, мінялися автівки, а в душі я чекав коли зможу здійснити мрію, купити bmw. Адже прекрасно розумів що купивши bmw у мене мають бути кошти щоб її утримувати по експлуатації. І цей час прийшов буквально через два-три місяці я нарешті куплятиму супер авто BMW Та є одна проблемка Пів року я лажу по гуглі, ютюбі, нашому форумі, і у мене вже плавляться мозги!! З самого початку для мене існувала 5 модель та через наші дороги, змінив погляд в сторону Х5. І от сталася проблемка черпаючи інфу про Х5 Е70 8ступ., мені паралельно сподобався Х6 Е71 рест., Розглядаю тільки дизель бі-турбо.Я як водій люблю комфорт але не забуваю про драйв. Яку автівку брати не знаю, в голові каша((( Єдине що мені толково порадили, це проїхатися на них, можливо тоді вибір буде легший. Допоможіть будь-ласка, може хто цінною порадою, а може хтось може дати проїхатися на цих моделях. Я живу за 100км від Житомира, Хмельницького, Рівного. Можу приїхати якщо хтось відгукнеться. Дякую усім.