• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

Дренажні отвори бмв е34???

VaS_Ko

Пользователь
Joined
Jan 9, 2012
Messages
381
Age
35
Город
Тернополь
Доброго вечора, шановні одноклубники!
Появилася в мене проблемка: сьогодні машина постояла на дощі годин 6 і коли я відкрив її, то побачив шо в мене стало мокро під ногами (зі сторони водія). Вода капала десь в районі ручки відкривання капоту. Коли сів в машину то зрозумів, шо вона туди напевно стікає по лівій стойці зверху до низу.
Це вже вдруге. Перший раз побачив це коли приїхав з відпочинку, також в дощ їхав.

До цієї ситуації може мати відношення дренаж люка чи ні?
Якщо так, то де вихід цього дренажу?
Буду вдячний за допомогу!
 
слив воды люка идет по всем 4 стойкам, там идут трубки от каждого из углов. Скорее всего они забились. Была похожая ситуация у товарища, вылечили снятием потолка и продувкой каждого дренажа компрессором, реально были удивлены сколько вылетело грязи из под днища)
 
Цікавить де саме знаходиться вихід з того дренажу шо йде по лівій стойці.

Підозрюю шо я сам собі ту проблему підігнав. Якраз перед тим, як я перший раз побачив мокре під ногами водія, я підварював в самому низу і в кутку переднього порога. Після цього все замастив мастікою в пару слоїв. Засохло там намертво. Тепер починаю підозрювати шо я просто закрив "вихід" дренажу і вода стоїть, не має куда стікати.

Короче говорячи вода почала попадати в салон іменно з того боку де я підварював і іменно після того як я підварював і замащував.
Можливий такий варіант?
 
Вполне, на все сто не скажу но если я не ошибаюсь то отверстия смотрят в сторону коробки спереди в районе стыка крыла и двери, как-то так, и они вро де бы не круглые, а продолговатые.
 
Из личного опыта, дренажи лучше вывести между крылом и стойкой,тогда ваши пороги проживут намного дольше.Снимите обшивку с динамиком, там и найдете шланг дренажа,если снимите шумку передней стойки увидите резиновую заглушку.Я вырезал в ней отверстие под шланг и вывел его наружу между крылом и кузовом.Старые трубки люка, задубевшие,поменял на ПВХ шланги армированные,чтобы не перегибались.И забыл про этот девайс.
 
От запара. Як тепер під тою мастікою я шось знайду? Напевно треба буде зробити так як moto11: витягнути ту дренажну трубку і вивести її в інше місце. Але спочатку треба ту трубку знайти)))
 
кстати тоже решил сделать как советует moto11, ближайшие пару дней займусь, кстати из под ямы очень хорошо видно ту самую заглушку, через которую можно вывести шланг.
 
с ямы ее не видно,она находится под крылом в районе повторителя
 
значит видел нету заглушку, залазил сегодня под машину, видел в крыле где брызговик, резиновую заглушку, думал она, завтра буду разбиратся, искать ту.
 
От запара. Як тепер під тою мастікою я шось знайду? Напевно треба буде зробити так як moto11: витягнути ту дренажну трубку і вивести її в інше місце. Але спочатку треба ту трубку знайти)))
P1020158.JPG
P1020159.JPG
 
Paulo, дякую за допомогу. Тепер точно знаю за шо братись. Думаю в суботу вже з тим покінчу, а то зараз нема як. Добре хоть дощів сильних нема, то покишо нічо ніде не тече)))
 
Зняв тільки-що обшивку з колонкою шоб добратись до тої трубки, а її шось не видно покишо. Обмацав там рукою, бо нема чим освітити - ніякої трубки не знайшов. Зараз іду ще раз шукати, але вже з світлом)))
А де верхній кінець тої трубки і як до нього добратись??
 
Хууу, ледве знайшов ту трубку, вже думав шо її взагалі там нема:heat:
Сочатку з правого боку зняв обшивку з динаміком - там проблем не було - одразу зайшов ту трубку, заодно провірив чи не забита. Тоді знову взявся зліва шукати. Ледве знайшов. Хтось її пропхав чортзнакуда))) Витягнув її і зразу поняв в чому проблема - кінець трубки був забитий. Постукав по ній, вилетіла та вся грязюка з неї і в кінці вода ше потекла.
Думаю тепер вже не повинно бути проблем.

Ше би здалося для профілактики до задніх дренажів подивитись. Може підкажете де їх шукати?
 
Back
Top