• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

[ E65/66 ] Не працює ближнє.

• Автор теми Автор теми mvibmw
  • Дата створення Дата створення

mvibmw

Пользователь
Повідомлення
4,116
Вік
45
Город
Червоноград
Вчора ввечері на ходу якось почалаперідично поблимувати права ближнього світла.Вночі я вирушив на Волинь.По дорозі фоара почала прямо спалахувати аж жовтим кольором.І в результаті погасла про що вискочила помилка.І от світло пропало в самий потрібний момент,падав сніг і мело так,що дороги видно не було :(.Я зупинився на заправці,залив бензи,завів і о чудо,ближнє запрацювало.Правда через пару км пропало.
Я під ранок приїхав і ліг спати.Поспав і пішов дивитись шо там і як.Поміняв місцями оті ініціалізатори,толку нуль.Поміням лампочки місцями,толку нуль.Зібрав вкупу лампочку і ініціалізатор лівої фари все працює.Все це робоче ставлю в прау,а там не працює :shok:.Правда фара поблимувала пару разів,схоже на провірку холодну.Ставлю знову на ліву фару все працює.
Я так розумію що на правій міг вийти з ладу і сам блок розпалювання ксенону.Але виходить що разом з ним навернулась і лампа і отой ініціалізатор :shok:,таке можливо?
Сижу читаю.Зрозумів,щоб зняти блок розпалювання потрібно знімати бампер?Я ніколи в свої фари не вникав,але не думав що там стільки барахла стоїть щоб запалити одну лампу :)
По описаних симптомах була в когось подібна проблема і у чому?

у меня в минус пропадает правый ближний,потом спустя некоторое время загорается..в теплую погоду не наблюдалось...

І так сьогодні вже в день розбирався.Ініціалізатор який вчора виявився непрацюючим сьогодні вже працює,вчора я вночі загнув один контакт,коли вставляв фішку з блоку розпалювання.Вирівняв і він працює.З лампою теж розібрався.Вчора знявши на неробочій фарі ініціалізатор помітив,що в ньому залишився контакт лампочки,пімпочка схожа на маленький ковпачок.Сьогодні зняв ще раз той ковпачок,підігнув контакт який виходить з колби лампочки трохи на бік і знову одягнув той ковпачок.Все це поставив у ліву фару і воно працює.В результаті справні обі лампочки і оба ініціалізатори,перевіряв у лівій фарі.

Ось інпою витягнув помилку:

Щоб взнати напевне чи накрився блок розпалювання потрібно взнати чи приходить напруга від блоку освітлення до фішки.Там мабуть потрібно відразу підключити лампочку,щоб було навантаження?І який з пінів у фішці - "+" на блок розпалювання?

І так сьогодні вже в день розбирався.Ініціалізатор який вчора виявився непрацюючим сьогодні вже працює,вчора я вночі загнув один контакт,коли вставляв фішку з блоку розпалювання.Вирівняв і він працює.З лампою теж розібрався.Вчора знявши на неробочій фарі ініціалізатор помітив,що в ньому залишився контакт лампочки,пімпочка схожа на маленький ковпачок.Сьогодні зняв ще раз той ковпачок,підігнув контакт який виходить з колби лампочки трохи на бік і знову одягнув той ковпачок.Все це поставив у ліву фару і воно працює.В результаті справні обі лампочки і оба ініціалізатори,перевіряв у лівій фарі.

Ось інпою витягнув помилку:

Щоб взнати напевне чи накрився блок розпалювання потрібно взнати чи приходить напруга від блоку освітлення до фішки.Там мабуть потрібно відразу підключити лампочку,щоб було навантаження?І який з пінів у фішці - "+" на блок розпалювання?

Тобі інпа нижче пише no signal or value - відсутній сигнал або величина

Пропадав сигнал на ближнє світло. В ISTA бажано відпрацювати цю помилку шляхом виконання тест-блоку по ній (або DIS).

attachment.php

Вкладення

• xNk-jJx14QY.jpg
    xNk-jJx14QY.jpg
    57.4 КБ · Перегляди: 18
  • Безымянный.jpg
    Безымянный.jpg
    182.8 КБ · Перегляди: 68
Мається на увазі сигнал від блоку LM?Тобто з основним блоком проблема?

Не можу сказати на якій ділянці пропав сигнал, думаю це б допомогло

attachment.php

З ІНПА на таких машинах важко робити висновки, тим більше дефект має плаваючий характер.

Вкладення

• Безымянный2.jpg
    Безымянный2.jpg
    209 КБ · Перегляди: 69
Мені ще б знати як перевірити чи приходить напруга до фари,тобто чи на фішці є.Це найпростіше зробити,зняв фішкуі поміряв.Якщо там все окей,залишається блок розпалювання.Я думаю що він,бо перед смертю ближнього правої фари,на дорозі відображалось північне сяйво,в різних кольорах.А щоб перевірити блоки розпалювання,навіть методом заміни з однієї сторони на іншу,потрібно зняти бампер.

Не можу сказати на якій ділянці пропав сигнал, думаю це б допомогло

attachment.php

З ІНПА на таких машинах важко робити висновки, тим більше дефект має плаваючий характер.

Можливо і блок. Була ситуація колись на RR Sport, знайомий так і робив - міняв місцями блоки, але там потухло назавжди з однієї сторони.

Можливо і блок. Була ситуація колись на RR Sport, знайомий так і робив - міняв місцями блоки, але там потухло назавжди з однієї сторони.

В мене після того як другий раз перестало світити,так більше і не загоралось.

Дивились за допомогою ISTA все розпізнає.А ось помилку в блоці LM не бачить.Хоча коли проводити активацію деталі,то дефект показує.

В INPA чомусь в Read IM помилку бачить,а в Read EM пише що помилок нема.

Чому так?

Зняв сьогодні фару.Блок розжарювання вийшов з ладу.Шукаю....

Можна :biggrin:

Назад
Зверху