• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

[ E65/66 ] Не стає у паркінг 6НР26

mvibmw

Пользователь
Joined
Nov 22, 2011
Messages
4,116
Age
45
Город
Червоноград
Привіт всім.Борюсь вже 2 день.Помилки звучить приблизно так:неправдоподібні показники датчика блокування на стоянці (завтра можу дослівно написати,почитаю ще раз)
Авто 730д 02р. Ставала в паркін один раз з 30 приблизно.Тест блок в рейнгольдсі довів до пружин))).Пружини цілі.Тобто механічна частина вся працює,та й авто фізично у паркінг стає,а от на дисплеї мигає "N".Щоб не відрізати датчик положення,переставив всю плату мехатроніка (з проблемним датиком вихідного вала).Все зібрав,завів і поки АКП мабуть не нагрілась до робочої температури,все робило,рів з 20 пробував ставити,думав що вже все полічилось.Але нагрівшись все те саме.Я виїхав,проїхався.АКП стала в аварію (датчик ж вихідного вала пожкоджений) і от в аварійному режимі в "Р" стає без проблем.Перезапускаю авто,знову не стає в паркінг,іду,аварійний режим АКП,зупиняюсь і в паркінг стає як і має бути.І так разів з 5 пробував.Що за химери?
Тросік аварійного розблокування чуть що.відрегульований правильно.
 
Поборов я ту АКП.Ще три рази правда знімав мехатронік :facepalm1::).В кінечному результаті був перепаяний дачик положення у рідний модуль і замінені два соленоїда.
І ще що цікаво,якимось дивним чином,але АКП набагато плавніше почала перемикатись.Корекції я правда обнулив.
 
Back
Top