Объединенный чемпионат по футболу

• Автор теми Автор теми Moloko
  • Дата створення Дата створення

Moloko

Пользователь
Повідомлення
247
Город
Борисполь
При!!! Сегодня играются первые матчи объединенного чемпионата по футболу. В политических и финансовых сторонах вопроса не силен. Но, как для качества игры я за. В России неплохой чемпионат, да плюс наш = больше игр, больше сильных команд и (может быть) повышение качества игры?. Но как быть с выходом в еврокубки?

Расскажите, поделитесь мнением, ХОРОШО ЭТО ИЛИ ПЛОХО?

Матч Спартак - Динамо не смотрел, (хотя очень хотелось) - ПОЗДРАВЛЯЮ ДИНАМО С ПОБЕДОЙ!!!

Это не чемпионат, а объединенный турнир, типа зимнего кубка содружества.
Больше похожий на подготовку к сезону. К евро кубкам отношения не имеет.

Это не чемпионат, а объединенный турнир, типа зимнего кубка содружества.
Больше похожий на подготовку к сезону. К евро кубкам отношения не имеет.
Это пробный "шар" к объедененНому чемпионату. ПЫ.сЫ. Я - "за"!

Та я тоже. Но как же с еврокубками быть?
На Россию и Украину то же количество мест в еврокубках.

а я бы сказал все относительно...
а что делать первой лиге, кто на них ходить будет? крымтеплица-сталь.... ведь их обьеденить не кто не спешит....
тоесть вылет куда то должен быть или как? спортивный принцип опять же...
второй момент кол-во иностранцев по лимиту в чемпах разное, как его считать? или будем смотреть на то как 11 бразилов катают 11 аргентинцев - они конечно знают о дерби Спартак Динамо....
судейство это ваще мрак.... у кого больше денег у Газпрома или у кого то еще?
и это только начало...дальше копать имхо не стоит....
у нас как всегда идея вроде нечего, но вот реализация гавно полное.... имхо на данный момент все это предсезонка....и все этим сказано...

Объединять никто не будет,это потеря бабла для Суркиса,отберут кормуху,будет плакать,не допустит

из всех Шахтер выглядел веселей

Поискав инфу в нете, которой крайне мало, я так и не понял нафига этот турнир. Как я понял, участвуют 4 команды, играют по 2 игры и что потом? Я думал что будет мегатурнирище... Да и както слабенько, эти команды больше могут.

Вот, взято с УльтрасДинамо:
Заява Ультрас Динамо Київ з приводу так званого «об’єдіньонного турніра»

Наприкінці червня - початку липня у Києві, Донецьку та Москві пройде серія матчів між російськими та українськими командами, в якій зокрема, братиме участь ФК «Динамо» (Київ).

Ця серія ігор позиціонується її організаторами як «об’єдіньонний турнір» задля оцінки, зокрема, глядацького інтересу та телевізійних рейтингів до можливого спільного чемпіонату України та Російської Федерації.

Незважаючи на те, що «Динамо» Київ є найбільш титулованим клубом колишнього СРСР та незалежної України, наша позиція щодо заснування «спільного чемпіонату», чи будь-яких рухів до цього, завжди була, і є чітко негативною.

За часи проведення окремих чемпіонатів Росії та України, футбол в наших країнах досяг великого розвитку та поширення. Чемпіонами Росії ставали 6 різних клубів, України – 3 різні клуби. Але найголовніше – клуби з міст та містечок, які у радянські часи навіть не мріяли про виступи у Європі, отримали можливість грати із найкращими клубами Європи. Уболівальники з Донецька та Казані, Полтави та Самари, Львова та Санкт-Петербурга змогли на стадіонах своїх міст побачити майстрів гри світового рівня, які за часів СРСР приїздили на матчі переважно до Києва чи Москви, а команди з інших міст лиш інколи отримували право грати в єврокубках. Та й досягнення клубів з наших країн у євротурнірах за часи проведення незалежних чемпіонатів високі, і мають тенденцію до зростання, завдяки чому цього сезону від України та Росії у Лізі Європи та Лізі Чемпіонів братимуть участь по 6 клубів – ширше представництво мають лише Англія, Іспанія та Німеччина. Завдяки проведенню чемпіонатів Росії та України, вболівальники з багатьох регіонів змогли побачити змагання своїх команд на найвищому національному рівні.

Спроба проведення «об’єдіньонного турніру», як і спроба створення «спільного» чемпіоанту є суто політичним кроком, зрадою національних інтересів громадян обох країн. Багатомільйонні призові, які обіцяють учасникам майбутнього «спільного» чемпіонату його організатори, будуть отримані за рахунок звичайних платників податків, за рахунок кожного громадянина Росії та України, навіть тих, хто взагалі не цікавиться футболом. Витрачати такі кошти на реанімацію давно померлого чемпіонату СРСР у новому вигляді в той час, коли в обох країнах існує багато невирішених соціальних питань – це лицемірство та образа для усіх адекватних та розумних українців та росіян.

З огляду на все вище сказане, ми прийняли рішення - бойкотувати матчі даного турніру. Жодної організованої групи підтримки на матчах даного проекту від Ультрас Динамо Київ не буде.

Ми закликаємо усіх справжніх вболівальників своїх клубів, та усіх прибічників незалежних національних чемпіонатів України та Росії долучитися до нашого бойкоту, та утриматися від відвідин цих ігор. Ми проти політично-комерційних акцій, замаскованих під футбольні матчі. Хай і далі існують та міцніють потужні незалежні національні чемпіонати України та Росії, а наші клуби зустрінуться у фіналі Ліги Чемпіонів!

Слава Україні!

Назад
Зверху