О вождение. Стоит посмотреть

• Автор теми Автор теми qazwbmw
  • Дата створення Дата створення
хороше відео! таке би всім перед екзаменом показувати,чи ще у школі-можливо би хоть на кілька відсотків аварій менше було,а хоча б одне збережене життя-це дуже багато..

відео хороше, але воно більш переконливо-трагічне чим навчально-показове, хоча з іншого боку- тільки звернушві увагу водіїв на ОСЬ "таку правду" можливо їм пояснити суть проблеми.

в протиріччя хочу сказати
- швидкісний режим є одним з головних чинників, але не на останьому місці і деякі умови

1) із за поганого дорожного стану, бігатьох ям, вибоїн і незадовільного стану дорожного полотна - навіть автомобілі що обладнані різними допоміжними системи при гальмувані, які проходять багато тестів на відмінно, в нашій країні НЕ ПРАЦЮЮТЬ НА ПОВНУ МІРУ, не кажучи вже про авто без таких ( я про ABS)
від свавілля самих пішоходів, що переходять де заманеться страждають водії, в кращому випадку ДТП в гіршому збити того самого порушника
2) на жаль, не писаним правилом залишаэться " як не ти так тебе", все більше стається випадків ДТП на автобусних зупинках, на пішохідних переходах ( в країнах СНГ тільки вони не регульовані світлофором. у нас можуть бути 25 не потрібних світлофорів, а пішохідний перехід не регульованим) на парковочних місцях, на перехрестях та інше.
від вседозволеності, корупції в органах ГАИ, від "КСИВ" що дають безперешкодний рух , - страждають пересічні люди
3) Вірно сказано в ролику - що коли ми виходимо з авто - то стаємо звичайним пішоходом..тому коженможе оцінити на собі всі "переваги" без авто.

п.с. наша країна відстає ще по "транспортизації населення на 100 чоловік наприклад", але на відміну відінших країн зі станом справ на сьогодні - нам уже і так досить. смертність на дорогах перевищує в рази в порівнянні з більш розвинутими країнами. автомобілі стають більш безпечнішимидля водіїв, але експлуатація всеодно має безліч неприємних сторін...
всіх псонукати їздити правильно за один день неможливо, але потрібно щоб КОЖЕН РОЗУМІВ НАСЛІДКИ СВОЄЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ.

також не зрозуміло нащ КРИмінальний кодекс.
наприклад в США за навмисне вбивство отримують від 15 років.
у нас же вбивство, грабіж, махінації, підробка. практично різні за змістом злочини маютьоднакові терміни в межах 10 років. це абсурд..........

вірно підмічено,що дуже небезпечний період настає з приходом першої впевненості за кермом! саме тоді починається :дивись як я вмію, щя я його здєлаю, повороти вєєром по сухому асфальту між машинами та людьми, встановлення рекордів по "дольоту" до інших населених пунктів, п'яні втечі по нічному місту від даішніків і т.д.
фу блін... яким я був мудаком.. спасибі ангелу-охоронцю:thank_you2:

много травм после слов
" Смотри как я умею"

еще больше после слов
" Это фигня, смотри как я !!!!! " )

Назад
Зверху