Питання року - як розрізнити Ф01 та Ф10!?!!?

• Автор теми Автор теми Tolik_8888
  • Дата створення Дата створення

Tolik_8888

Пользователь
Повідомлення
627
Страна
Украина
Город
Киев
Питання року - як розрізнити Ф01 та Ф10!?!!?

Піймав себе на думці, що фіг в потоці сходу розрізню "найсвіжіші" 5 та 7, тільки по підпису позаду авто...

Думав, то я косоокий, але на педівікії також фото дуже схожі....

От, як би Кріса Бьонгла не лаяли, але там три моделі можна розрізнити із зачиненими очима!!!

Если посмотришь на авто вживую, рядом стоящую 5 и 7, то никогда не перепутаешь. Семерка значительно крупнее и так же выделяется из потока с закрытыми глазами..

Если посмотришь на авто вживую, рядом стоящую 5 и 7, то никогда не перепутаешь. Семерка значительно крупнее и так же выделяется из потока с закрытыми глазами..

ну что значительно крупнее, то я догадываюсь, но в потоке-то не часто рядом едут 5 и 7.... :dirol:

ладно, все равно следующей машиной - НАДЕЮСЬ - будет X!!!

Мені здається, що Е38 та Е39 легше сплутати ніж F01 та F10

attachment.php

bmw-5-series-7-series-01.jpg

Семерка на метр длиннее с каждого ракурса ггг

не знаю как их перепутать можно..
я, например, безошибочно даже F01 от F02 отличаю)))

Вы просто не внимательны и мало провели время в осмотре обеих кузовов. Возможно они Вас в плане дизайна не очень интересуют. Если проведете хоть 10 минут в изучении особенностей форм и линий, то вопрос отпадет сам собой.

Многие люди все еще Е32 от Е34 отличить не могут)))

У ф01 по передку - інший дизайн фар, біль "роздуті" ніздрі, хромовані молдинги під фарами. У ф10 - більш рельєфний капот, кутки фар прямують посередині, а не вгору як на Ф01.

Корма, задні фари все кажуть самі, важко спутати. А от у профіль поки що важкувато розібрати

Вы просто не внимательны и мало провели время в осмотре обеих кузовов. Возможно они Вас в плане дизайна не очень интересуют. Если проведете хоть 10 минут в изучении особенностей форм и линий, то вопрос отпадет сам собой.

Многие люди все еще Е32 от Е34 отличить не могут)))

я их вообще не осматривал и не рассматривал :cray:
потому как пока не рассматриваю как вариант для покупки....

гы! походу, я тоже один из них, кто 34 от 32 отличить не может....

Потрібно дивитись на покажчик повороту на крилі. Відразу ясно хто є хто.
1884a3u-960.jpg

bmw-f10-wald-tuning-8-628x418.jpg

О, саме те, що треба!!!

Між іншим, помітив, що у Е90 очі схожі з Ф10!!!
Але ж ніби Е90 - то ще Кріс Бьонгл чи нє???

От так переплетіння поколінь!!!

Назад
Зверху