• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

Потрібна допомога з круїз контролем на Е34

Статус
Закрита.

Lemberg

Banned
Повідомлення
456
Город
Львов
Всім форумчанам привіт! Є таке питання, хочу доставити на свою Е34 М50В20 ванос 1995р круїз контроль, проводка в мене по заводу прокладена, вже все купив все підійшло без проблем крім мозгів, в моїй машині фішка під мозги знаходиться не в ящику з ЕБУ а в салоні зліва за динаміком в ногах, корпус тої фішки не заходить в гніздо мозгів а контактна група підходить в чому може бути причине не ті мозги чи щось інакше, чи просто трішки обточити фішку щоб зайшла в гніздо, може хтось доставляв і стикався з такою проблемою, на перід дякую.

А де знайшлась фішка на сервопривод?хочу і собі, але неможу знайти...

Останнє редагування:
Там совсем другая распиновка контактов. В принципе перипиновать и все будет работать, правда без корпуса.
Когда себе доустанавливал (у меня не было проводки под круиз), достал проводку с мозгами по капотом, завел все в салон, перепиновал и все ОК.
Распиновку смотрел в ЕТМ.

Вот с мозгами под капотом.

Останнє редагування:
Там совсем другая распиновка контактов. В принципе перипиновать и все будет работать, правда без корпуса.
Когда себе доустанавливал (у меня не было проводки под круиз), достал проводку с мозгами по капотом, завел все в салон, перепиновал и все ОК.
Распиновку смотрел в ЕТМ.

Вот с мозгами под капотом.

А перепінувати дуже геморно, треба якісь дроти добавляти чи просто переставити місцями?

Просто переставить.

А як саме, може є якась схема, буду вдячний.

А у меня нету проводки под круиз=( и кто скажет подойдёт ли круиз с дизеля м51 (и проводка с него)? Тросик только поменять?

А взагалі під ту фішку що в мене, є якісь мозги щоб нічого не переставляти бо щось не можу зрозуміти як на заводі то було задумано.

А взагалі під ту фішку що в мене, є якісь мозги щоб нічого не переставляти
Конечно есть, те что ставились в салоне.

А что не понятного-то. 3 переставить в 25, 1 в 26, 7 в 20, 4 в 22, 5 в 21, 2 в 24 и так далее, я специально вам так выложил что-бы было видно.
Переглянути вкладення 169906

Останнє редагування:
Тепер зрозумів дякую, а ті мозги що в салоні ставились, вони на заводі там ставились, чи коли на заводі вже встановлювали круїз то мозги завжди ставили під капотом? а під туфішку що в мене єде тільки дооснащение saz?

Первые года под капотом, с 1992 в салоне - ставили на заводе.

Первые года под капотом, с 1992 в салоне - ставили на заводе.
Тепер ясно, тобто треба було шукати круїз з машини після 92року, а якщо знайду самі мозги то думаю вони без проблем зістикуються з сервоприводом що в мене є, просто замовив новий тросик до круїза буде їхати десь тижння два, якщо за той час не знайду мозгів то буду перепіновувати свою фішку.

І ще таке питання до Olegik бачу ви на круїзах знаєтесь, бачив колись на підкермовому перемикачі круїз контроля була ще функція память, це тоже функція машин посвіжіше чи то залежить від двигуна?

А у меня нету проводки под круиз=( и кто скажет подойдёт ли круиз с дизеля м51 (и проводка с него)? Тросик только поменять?

Наскільки я знаю там мозги відрізняються і тросик, впринципі я круїз дизельний зможу дістати не дорого а якщо знайду собі другі мозги то продам тобі ці що в мене є зараз на бензин, ти ітак напевно будеш їх ставити під капотом.

товарищи, если вдруг купите ручку а она вам неподойдет по изгибу могу поменяться с вами вот на такую без изгиба на 5 проводов http://www.bmwclub.ua/attachment.php?attachmentid=168733&d=1357829809
есть также на 4 провода с изгибом но без центральной кнопки и проводов к разьему..при необходимости провода допояю с той ручки.
Интересует вот такая ручка на 5 проводов Переглянути вкладення 170577
сам вот тоже занимаюсь доустановкой на е34 круизконтроля и вот всплыл такой казус что на е34 было около 4х разных ручек круиза(( так что если ваша ручка неподходит а моя подойдет поможем друг другу , пересылка за мой счет ;)

А чому тобі та ручка не підходить що перекриває доступ до замка чи щось інше? я маю дві ручки може поміняємось.

а якщо знайду самі мозги то думаю вони без проблем зістикуються з сервоприводом що в мене є
У меня сервопривод стоит с е39 дорестайл (был в наличии), там крепление тросика отличается и разъем.
Тросик был в два раза длиннее чем надо, укоротил.
Разъем переставил.
Все работает на ура.
бачив колись на підкермовому перемикачі круїз контроля була ще функція память
А я без нее никогда не видел.

А я без нее никогда не видел.

А як вона називається на перемикачу, чи на перемикачу її немає а працює вона автономно?

Бо на тому перемикачі що на фото я бачу верх вниз це виключити а ABRUF це що память?

Ясно, дякую за розтлумачення:biggrin:

воо вот у меня такоеж тока присутствует надпись на ручке TEMPO

Реально не видел.
Получается вниз - сброс, а в верх восстановление скорости из памяти.
воо вот у меня такоеж тока присутствует надпись на ручке TEMPO
Где?

вот такая как картинку выше кинули вниз- вверх отсебя - ксебе без кнопки

Статус
Закрита.
Назад
Зверху