mvibmw
Пользователь
- Повідомлення
- 4,116
- Вік
- 46
- Город
- Червоноград
Всім привіт. 2002рік 3.6. Якось під кінець зими обі фари (світло) опустились вниз,мабуть із-за датчика навантаження,а може і ні,і відповідно автокорекція не працювала.Я підняв фари і так і їздив.Зараз з"явилась можливість побавитись з фарами.Помилок ніяких не показує.Я відкручував тяги датчика від ричага почерзі і коли вручну іх рухаю то корекція працює,правда задній датчик працює чітко і діапазон корекції досить великий. Передній якось дивно працює і діапазон зовсім маленький і не співпадає з точкою кріплення до ричага,тобто працює коли тяга приблизно на 0.5-1см піднята від отвору ричага.Мабуть передньому датчику гаплик.
Але це ще не саме гірше.Права фара живе своїм життям.Пару раз було що права фара,яка відповідає за ближнє, не поверталась з дальнього режиму.Мабуть їз-за шторки?Це ще пів біди :biggrin:.Коли включаєш ближнє,права фара світить нижче лівої.Я беру її піднімаю,а вона через деякий час піднімається ще вище і сліпить,я тоді виходжу і опускаю.З лівою фарою все стабільно!В чому може бути проблема?Дякую.
Але це ще не саме гірше.Права фара живе своїм життям.Пару раз було що права фара,яка відповідає за ближнє, не поверталась з дальнього режиму.Мабуть їз-за шторки?Це ще пів біди :biggrin:.Коли включаєш ближнє,права фара світить нижче лівої.Я беру її піднімаю,а вона через деякий час піднімається ще вище і сліпить,я тоді виходжу і опускаю.З лівою фарою все стабільно!В чому може бути проблема?Дякую.