• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

Проблема з набором швидкості! 316 1996 рік

• Автор теми Автор теми IgorSam
  • Дата створення Дата створення
I

IgorSam

Guest
Проблема в наступному, взяв машину була похожа на бмв. потім вдарив знизу лямбду поломив, поставив іншу з розборки, і в цьому всьому процесі вона стала тупою, довго набирає на 1,2,3,4 передачі швидкість, ну не так щоб дуже довго але в порівнянні з тим яка вона рєзва була і тепер, то різниця відчутна, от я і думаю, чи це проблема в лямбді може бути, ще думали що блок розпреділення повітря, підставляли такий самий по номеру вроді так само. Хто стикався порадьте щось!

подібного роду проблеми будуть вас переслідувати до тих пір, доки ви будете брати з розборок ті запчастини, які мають втановлюватися новими. лябда-зонд - одна з них.

для того, щоб дізнатися в чому причина несправностей - люди зазвичай виконують діагностику.

99% із-за лямбди,місяць тому було таке саме. По-перше спробуй відключити лямбду і поїздити день -другий.Я відключив прийом ракета,розхід поки не знаю.З приводу імобілайзера є пару варіантів якщо актуально відпиши

Останнє редагування:
Назад
Зверху