• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

[ E36 ] Проблема з роботою двигуна

Taison

Пользователь
Joined
Jun 13, 2015
Messages
6
Age
37
Город
Львов
І так всім привіт;)Новенький тут,є до вас питаннячко! Машина е36 мотор 3,0(напишу конфіг мотора на всякий) блок м50в25,голова м52в28,вали м52в28,колінвал і поршнева и54в30 мозги сіменс! І так проблема в тому що цокають форсунки,на холостих обороти тримає але мотором трохи калашматить,буває пригають обороти коли швидко набираєш і тормозиш на холостих скачуть і перестають! Якийсь трохи дизельний звук є(напевно від форсунок) Їде добре на верхах,на низах таке враження шо малаб їхати краще(таке враження шо шось її тримає) Зразу напишу-свічки поміняні,підсосів немає,діагностика показує що все ок! Грішу на датчик розпредвала(мої варіанти закінчились)Вже замовив,чекаю на днях має бути! Буду вдячний за поради;)
 
проверить как выставленны фазы ГРМ
 
фазы,
и на такой "солянке" необходимо компрессию реальную мерять.. могли зажать в хлам. будет смыкаться на ХХ.
 
Компресію міряв коли мотор брав!12,5-14
 
І так,поміняв датчик колінвала,свічки стало трохи ліпше! Був на діагностиці,по компу все ок,все працює норм! Міряли компресію у всіх циліндрах 14,5 рівно! Масло пє 1 літр на 4 тис в режимі їзди при високих оборотах!Цокають форси(забив на них)мотором чуть чуть кидає(можливо це через то що це не сток) короче катаю і не мішаю техніці працювати.
 
а датчик розпредвала нічого не каже? бо я на днях в своїй збірній солянці теж цей звук шукав, ну в мене діагностику зробить не можу, по одній там причині, виявилсь що датчик розпредвала мозги тр....ав, а саме провід в цьому датчику, тут на форумі людина підсказала а так ніхто нічого не знає, на діагностику їдь і все ...
а там як виявляється сіменси без цього датчика переходять в інший режим і всі форсунки спрацьовують одночасно, від цього і цей звук страшний, заливають мотор короче, але і їде хреновастенько
 
Датчик поміняв,всерівно цокає! Форси тре інші підкинути
 
Back
Top