Продается самая дорогая квартира на Украине, 1500 м.кв. и 15 млн. долларов

hammet

Пользователь
Joined
Nov 21, 2011
Messages
716
Город
Ужгород
Найдорожча квартира в Україні коштує 15 мільйонів доларів, повідомляють в программі Гроші.
Площа апартаментів складає півтори тисячі квадратних метрів, а в сусідній будівлі розташувалась Служба безпеки України. Ріелтори не назвали журналістам програми "Гроші" прізвище продавця, але сказали його ім'я – Сергій Леонідович. У помешканні все зроблене з ексклюзиву на замовлення і бажання клієнта.
"Тут все аж до ручок зробили ексклюзивно для Сергія Леонідовича", - зазначив ріелтор. При цьому сама квартира розташована на двох поверхах. Там є дві кухні, вісім кімнат і навіть персональний кінотеатр. Деякі кімнати обрамлені дорогим іспанським мармуром.
Крім того, від світильників до ручок все вкрите золотом вищого ґатунку, а сходинки взагалі зроблені з найрідкіснішої породи дерева у світі – бразильського іпе. У квартирі є також дві тераси, які вражають своїм краєвидом, адже вище цього будинку в Києві нічого не будують. Далі ріелтори показали ванну. Її привезли спеціально з Німеччини, а встановлював фахівець із Росії. Сусідами майбутнього власника помешкання стануть, наприклад, родина Фірташів.

Читайте статью и смотрите видео: http://gazeta.ua/articles/life/_150...t-i-dvi-terasi-v-ukrajini-prodayut-kva/528133
 
Это квартира Тигипко?
 
Надо быть полным идиотом, что бы купить в этой стране, хату за пятнашку..
 
Back
Top