Підкажіть що краще взяти і з яким мотором?

• Автор теми Автор теми ambaluk
  • Дата створення Дата створення

ambaluk

Пользователь
Повідомлення
14
Город
Ивано-Франковск
Брат переїжає жити з Молдови в Україну.
Планує купити в Німцях і розмитнити в Молдові авто.
Бюджет десь 12 000Є.
Не старіше 2006р.
Підкажіть що взяти
BMW X3
BMW X5
WV Toureg
Audi Q5.
Схиляємось до Х3, бо думаєм шо їх менше уганяють:biggrin:
Також ніяк не оприділимось з мотором, хто експлуатує дизель? Як? Як наше паливо?
Брати механіку чи автомат?

Брат переїжає жити з Молдови в Україну.
Планує купити в Німцях і розмитнити в Молдові авто
Что-то мне подсказывает, что темя для ветки "БМВ и закон" Думаю ему придется таможить в Украине, а тут совсем другие цены. И выйдет ему X3 или X5 намного больше чем 12 тыс. евро.

Что-то мне подсказывает, что темя для ветки "БМВ и закон" Думаю ему придется таможить в Украине, а тут совсем другие цены. И выйдет ему X3 или X5 намного больше чем 12 тыс. евро.
Тема якраз там де потрібно. Розмитнювати йому не потрібно- він громадянин Молдови. Може 1 рік тут їздити, потім треба виїхати і знову заїхати. 1 раз в рік і так в Молдову треба.

Тема якраз там де потрібно. Розмитнювати йому не потрібно- він громадянин Молдови. Може 1 рік тут їздити, потім треба виїхати і знову заїхати. 1 раз в рік і так в Молдову треба.

Мені здається що раз в три місяці, а не раз в рік.

я слышал что таки раз год

С какой радости гражданин другой (не Украины) страны должен растамаживать свой личный автомобиль на Украине?
С какой другой радости он должен выезжать на нем каждые 3 месяца, если у него вид на жительство в Украине?

Мля (вибачаюсь) ви всі назву теми не читали? Тут не про те зовсім:biggrin:
Я про двигуни питав... з водінням на териоріє УА розберемося самі.

бери Q7 у друга такая,3.0дизель.автомат. Не нарадуется. х3 с Х5, Q7 и Таурегом сравнивать нельзя.

Мля (вибачаюсь) ви всі назву теми не читали? Тут не про те зовсім:biggrin:
Я про двигуни питав... з водінням на териоріє УА розберемося самі.

если х5 то 4.8 бери) что бы хоть ехала)

Назад
Зверху