• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

[ E38 ] Расход топлива 730д

bike777

Пользователь
Joined
Aug 23, 2012
Messages
355
Age
38
Город
Львов
Питання обговорювалось на багатьох форумах вже не раз, але для себе відповіді я не знайшов. Одже авто Бмв 730д в кузові е38,зрозуміло що акпп. Колеса 235 60 р16.заправка Укрнафта,ANP. Авто свіжопригнане, фільтра замінено,термостати нові,Вебасто працює.Іжджу в основному сам,максимум один пасажир. Їжджу дуже спокійно без кікдаунів і високої швидкості. Траса-місто 50 на 50 середній розхід получається 10,5 л по факту, по БК показує 8л. Місто Львів,особливих заторів нема. Траса добра. Стабільно 100-120 км/год. Розхід мене не втішає, розраховував в такому режимі на 8,5л. Саме основне був сьогодні цілий день в районі,дорога з ямами, разів 10 зупинявся,але в основному стабільно 40 іхав, на 10 літрах проіхав 80 кілометрів. По БК показало 8,6(збивав на 0). Розхід не радує, невже це нормальний розхід? Розхід заміряв від лампочки до лампочки. Завтра ще заміряю по повному баку. На діагностиці був, помилок нема, всі показники в нормі. Працює рівно. Трохи задовго заводиться що на гарячо що на холодно. Підкажіть будь-ласка у кого є така машина чи це нормальний розхід, чи варто звернутись на дизель сервіс.
 
У мене по Чернівцям зимою 12-13 літрів при середній швидкості 20-25 км. Влітку на літр менше.
По трасі (їхав в Тернопільску область) 6,8 - 7,0, середня швидкість 65-70. В області на наших дорогах 7,5-8 літрів.

Перше що я би зробив - це поміняти заправку.
 
Меняйте на Вог или Сокар, на литр или около будет меньше. Даже на воговских заправках на разных разный дизель.:dirol: только тестить нужно
 
Я б порадив підняти середню швидкість
 
Нормальный расход.
 
Трохи задовго заводиться що на гарячо що на холодно. Підкажіть будь-ласка у кого є така машина чи це нормальний розхід, чи варто звернутись на дизель сервіс. Коррекцию по форсункам посмотреть ,слив форсунок в обратку проверить . Исправный М57 заводится с пол тыка .
 
У меня е39 Туринг м57д30 (АКПП) Расход по городу 9-10, расход по трассе 7-8. Заправка ВОГ, иногда Сокар, Кло и др. Думаю у вас, как для е38 норм расход.
 
Сьогодні заправив на Окко . На 23 літрах проїхав 235 км. 30 % місто решта траса. На рахунок заводки дзвонив на дизель сервіс то сказали не займатись дурницями, все в нормі.
 
Середня швидкість яка? Траса і місто різними бувають.
 
Місто Львів , пробок майже не було, але багато раз зупинявся,глушив. Траса нормальна,без ям. Їхав всю дорогу 100-120,в населених пунктах збавляв. Всього по трасі 60 км в одну сторону. Середню швидкість не дивився, думаю в районі 34 км/год. По БК показало розхід 8,1
 
Середню швидкість не дивився, думаю в районі 34 км/год. По БК показало розхід 8,1

У вас всё в норме, не заморачивайтесь.
 
Back
Top