• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

[ F01/F02 ] Сообщение на приборке - "осторожно, работа привода"

Nazarioboss

Пользователь
Joined
Sep 24, 2016
Messages
1
Age
43
Город
Львов
іДобрий вечір в мене питання машина БМВ 750 f01 x driwe
висвітилась помилка робота привода ехать осторожно, заііхав на діагностику показало помилку а саме клапан турбіни електро то який стоііть на самій турбіні з ліва коротке замикання (КЗ) я поміняв цей клапан через декілька годин поставив машину на паркінг через 10 хв сідяю ііду знову ця помилка ііду знов на діагностику висвічується(КЗ КЛАПАНА ЦОЬОГО Ж ТА КЗ ВАЛЬВЕТРОНІКА ПЕРШИЙ РАЗ )
Ситуація наступна на холодно з ранку катаюсь цілий день і нічого газую пробки все норма потім ставлю знов на 10-20 хв глушу сідаю ііду драйв і знов помилка буваю заглушу і знов заводжу і нічого і коли переважно коли іде нагрів двигуна коли зупиняюсь може засвітитись
допоможіть роз'ясніть дякую
 
Last edited by a moderator:
Вам треба звернутися до спецiалiстiв. А то кожного разу купувати деталь на яку помилку пише - не кращий варiант. Може банально в проводцi проблема.

П.С В назва тем Капс Лок потрiбно вiдпускати.
 
Back
Top