• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

[ E53 ] Управління турбіною

• Автор теми Автор теми Shturman_E39
  • Дата створення Дата створення

Shturman_E39

Пользователь
Повідомлення
283
Страна
Украина
Город
Ровно
Вітаю шановне панство! Маю таке питання, планується пересадка двигуна м57, на даний момент стоїть турбіна з електронним актуатором, в планах поставити двигун з турбіною на вакуумі, чи можливо і як саме можна реалізувати підключення клапана управління в плані проводки? Вакуум зрозуміло як завести, а от момент з проводкою поки не зрозумілий

на даний момент стоїть турбіна з електронним актуатором, в планах поставити двигун з турбіною на вакуумі
а в чем проблема остаться на родной турбине, если мозг остается старый?
Без правки прошивки, оно работать не будет.
Если под переделкой преследуется цель сэкономить, + вопросы, которые вы задаете, то будет, скорее всего, ещё дороже.

а в чем проблема остаться на родной турбине, если мозг остается старый?
Без правки прошивки, оно работать не будет.
Если под переделкой преследуется цель сэкономить, + вопросы, которые вы задаете, то будет, скорее всего, ещё дороже.
Як би це було моє авто, то я замінив би голого пенька, а все навісне лишив би старе, а так це машина товариша і він купує двигун в зборі з усім і хоче його целяком туди впихнути, власне я йому і кажу, що так просто туди його не всунеш, так як є свої нюанси, саме про ці нюанси тут і вирішив запитати. Хоча сам розумію, що простіше лишити турбіну так як є і не займатись дурницями

Назад
Зверху