Хочу купити BMW E34 525tds touring

• Автор теми Автор теми RED162
  • Дата створення Дата створення

RED162

Пользователь
Повідомлення
1
Город
Львов
Хочу взяти таке авто,вибирав між VW Passat B4,Mercedes W124 Opel Omega B, з BMW ніколи справи немав,
хочу 525tds на автоматі крайній випадок ручка,з запчастинами проблем немає працюю на гуртовні автозапчастин перед тим працював на сервісі тому що таке автомобіль і з чого він складається знаю:diablo:.Авто буде братись для їзди за кордон з приблизним пробігом 60 тис в рік.Чому саме в універсалі потрібне авто щоб можна було щось возити.

Ітак цікавлять такі питання з якими опціями краще взяти люк,кондиціонер і тд?Іще як машина їде зимою,перед тим були тільки передньопривідні авто.

який реальний розхід дизеля?наскільки вистачає ходової по нашим дорогам і взалі на що звернути увагу при самій покупці?

Знаю що в кожних машинах є нюанси про знають тільки ті хто їх мав..тому хочу їх взнати до покупки авто а не після:biggrin:

имхо, лучше без люка, но с кондеем. у меня и люк и кондей, так люком пользуюсь пару раз в год - весной, когда теплеет. остальное время только кондей.
так же у люка могут быть изношены пластиковые ползуны, направляющие - тогда люк начинает греметь:biggrin:, хотя поменять это не сложно. ну и побочный эффект от наличия люка - это пороги, стоки от люка выведены в них.
расход у меня на туринге с АКПП по городу средний 10-11 литров, по трассе 7-9, в зависимости от стиля езды.

Назад
Зверху