Хто живе в прибережній зоні Чорного моря?

mvibmw

Пользователь
Joined
Nov 22, 2011
Messages
4,116
Age
45
Город
Червоноград
Всім привіт.Ситуація така.В мене в Санкт-Петербурзі є друг (тоже БМВвод),який хоче цього літа звозити маму на море.Але,його мама прив"язана до гемодіалізу (штучна нирка),і кожні пару днів,вона проходить цю процедуру.Так от,просьба заключається в слідуючому.Чи не могли б ви взнати скільки б коштувала одна процедура (треба буде можливо 4-5) і в яких містах є такий апарат.Можливо є навіть санаторії з таким профілем.Принципового географічного розташування нема,головне щоб не далеко від моря (бажано Крим).
Якщо буде в кого така можливість то взнайте будь-ласка.
ДЯКУЮ!!!!!!!
 
У меня друг живет в Евпатории. Постараюсь выяснить и сообщу. Как-никак, но Евпатория еще с советских времен самый санаторный курорт. Единственное, что только море - западный Крым, другие прелести крыма далековато, но можно и мотнуться и на ЮБК, а Тарханкут, так вообще песня.
 
Буду дуже вдячний!!!!!!!
 
2 mvibmw

Не занимайтесь поиском здесь на форуме, а откройте список крымсих санаториев (по всяким пансионатам и турбазам даже и не пытайтесь) и обзвоните их на предмет наличия аппарата для диализа, очень маловероятно что такие есть вообще, и работают ли они, дело ведь серьезное.

Смотрите прежде всего старые совковые санатории где отдыхали всякие шишки, и партийные бонзы, там такое более вероятно найти, (цена конечно будет недешевой).
 
Та я тут написав,бо подумав що люди бувають десь в лікарнях,наприиклад відвідують когось чи ще з якимись питаннями,от би і поцікавились.В теперішній час це вже мабуть і не такий космічний апарат і в більш-менш великих лікарнях він як правило є.

А ссилка вказана вище не відкривається в мене чомусь(((,можливо через те що я в Росії :biggrin:.

Дякую всім хто тут відписується.
 
підніму тему...
 
Есть в Алуште , 1 процедура 100-150$ , лично там был информация 100%
 
Back
Top