Якісне СТО в м. Рівному по рихтовці БМВ !!!

Firenze777

Пользователь
Joined
Nov 30, 2011
Messages
81
Age
39
Город
Киев
Порадьте якісне СТО в м. Рівному по рихтовці БМВ !!!

Всім привіт! Однодумці!
Порадьте будь-ласка, якісне СТО яке займається виключно чи переважно тільки БМВ Е 39...(рихтовка, покраска)!!!
(потрібні вмілі та знаючі спеціалісти своєїї справи)
 
Last edited:
Незнаю чи такi э в Рiвному якi займаються виключно БМВ Е39,але мою Е39 пiсля аварii рехтували та фарбували в Великих Омелянах (напроти Хутора)це як iхати з Ровно на Львiв.
можу дати номер,подзвониш,попитаэш що i як.
 
я там також п1дкрашувався,нормально,можу номер дати.
Але на Власти саме як1сн1ше,але ц1ни там в1дпов1дн1.
 
yurvin-ти там в Андрiя пiдкрашувався?
А на Власти це де?
 
на Власті це там де досить якісно і досить дорого:dirol:!
але якщо серйозно цікавить можу накидати схеми з адресами...
 
Власт вул.Старицького...
Як на мене краще переплатити,але бути впевненим в результат1.
П.с: Бжихм,не в Андрия,у Валери,ну вин там т1па главний,а красив не знаю хто.
 
Last edited:
Хлопці, давайте активніше....авто потрібно відремонтувати... ЯК ДЛЯ СЕБЕ!!!
 
Около года назад хотел в Ровно перекрасить дверь в машине, знакомые порекомендовали мастеров типа одних из лучших и дорогих (Ровно не очень хорошо знаю, но недалеко от мототрека), покраска в камере. Посмотрел на ихние работы, развернулся и уехал, вывод мой был таким: несложные цвета, они еще как-то более-менее могут подобрать и покрасить нормально, а цвета посложнее с ярко выраженным зерном делают мягко сказать не очень, точнее так, что меня лично такая работа могла бы устроить ну может на достаточно старом авто. В итоге обьездил все Ровно и вернулся домой. Может, что-то на сегодняшний день и изменилось, утверждать не буду. :mamba:
 
Хлопці, давайте активніше....авто потрібно відремонтувати... ЯК ДЛЯ СЕБЕ!!!
Як для себе то краще поиздь по ризним СТО и подивись ихни роботи и попитай за цини,а потим робити висновок.Мою Е39 робили в Великих Омелянах,на той час теж була така тэма шоб скорише зробити машину,писля аварии машина стояла на мототреци в Игора який займаэться розборкой Е39 и вин мени посовэтував цього рехтовщика з Великих Омелян.На той час я навить не знав що скильки коштуэ,мени був потрибен результат и чим скорише тим краще.Короче загнали машину в Омеляни до Андрия(рехтовщика),вин сказав що через пивтора мисяця машина буде готова,через пивтора мисяця я приихав и забрав машину.Зробили машину добре,фарбу пидибрали як маэ бути,короче роботою я задоволений але по поводу цини я не знаю чи там дорого чи ни,так як я не оринтуюсь по цим роботам що скильки коштуэ.Спочатку я подивився дви його японки яки вин соби зробив в яких не було живого мисця,и мене це порадовало що зроблени просто супер,нема до чого доколупатись,машини як з салона,зазори вси ривненьки и тд и тп.Згодом и моя така стала)))))))))В Андрия там скильки я був то там роблять тильки хороши тачки,там в основном внэдорожники и крути седани,яки пережили набагато бильше чим моя Е39 и всеодно з них роблять таки ляльки як з салона!!!
Ришай сам,якщо треба то дам номер телефона,можеш поихати и подивитись сам що и як..,але краще переиздь вси СТО и подивись вси ихни роботи и цини,а потим буде видно куди ставити машину на ремонт!!!Удачи!!!
 
Ну дійсно заїдь на Власт і поцікався шо почому!Рихтовка там модна з усілякими електронними девайсами да і у майстрів руки з того місця ростуть.Бачив багато пофарбованих машин після власта і основному вони були гарно пофарбовані !У них і підбір свій і досить непоганий!Ну так сказать все в одному місці , правда зазвичай у них черги
 
Дякую вам однодумці!!! То давайте контакти "Великих Омелян"! будемо якось виходити із ситуації...

Таке враження, що в Рівному всі авто...на яких і "муха не сідала"!!!!))))

Можливо ще про розборки Е39 щось скажете...де вони є!?
 
*Великi Омеляни* тел.+380673824703-Андрiй.
Розборка Е39 на мототрецi.тел:+380976453058-Iгор(часто видключений так як мотаэться в Эвропу)
i ще один номер з цiэi розборки:+380970805500
 
хто знає СТО по адресу Перемоги,8 майстер Віктор!???? що скажете про них!!!
 
Їдь до Брантів - вул. Вербова напроти ДАІ - роблять як для себе! але і ціни відповідні... тел. 067 973 18 20 Ігор. Рекомендую зі свого досвіду!
 
Back
Top