BMW520D M-Paket 2001 підкажіть!

• Автор теми Автор теми Orest_WRX
  • Дата створення Дата створення

Orest_WRX

Пользователь
Повідомлення
9
Вік
40
Город
Львов
Всім привіт!
Цікавлять мене поради, досвід експлуатації, підводні камені конкретно по (м47) ітд.
Розумію, що для Е39 520d маловато, але це для мене не головне, тим быльше зараз))) Трошки полазив по вашому форуму, але конкретно по цьому двигуну нічого конкретно, що мене цікавить не знайшов.
Одже чекаю на ваші підказки по ссилках, або власний досвід, поради ітд. Наперід дякую....

так а в чем проблема?Можешь все смотреть по м57 у тебя все тоже самое, ток на 2 цил меньше и скорее всего не комонрэйл у тебя

вот Вы непонятливый человек))ну а как же, чтоб все уступали дорогу королю трассы, глянул в зеркало а сзади м-ка,-срочно освободить ряд!)))))))

эМка ))) с двух литровым дизелем :biggrin:

а как же чип?:blush:

ладно, если по теме, автор, задавайте вопросы, никто тут поэмы про м47 писать не будет

))) можливо я не чітко висловився соррі...
Для душі маю Subaru WRX вже 8-м років, пройшов я через все з чим можна зустрітись по субару.
Так що як має їхати і керуватись машина я вкурсі, можна не розказувати))) Також були 730-94р, 745L-2002р. і зараз є 745L-2005р. любов до BMW присутня вже давно, тому і звернув увагу в сторону цієї марки.
Питання в іншому, машина на кожен день. Запропонували мені 520d в м-пакеті 2001р. (дивно про м- пакет на 2.0d і мені, сумніваюсь, що оригінал) от і питаюсь з чим її їдять 520d, як провіри чи оригінальний М, чи буває він взагалі на 2.0d в тому році, що від неї чекати конкретно (двигун), чи варто звязуватись...? А ви все на сміх перевели...)

Які підводні камені в (м47), на що звернути увагу?

Где машина, дай ссылку? Это случайно не Бернс авто площадка?

як провіри чи оригінальний М, чи буває він взагалі на 2.0d в тому році

Що значить "як перевірити чи оригінальний М"? Береш VIN номер та й дивишся собі комплектацію що там оригінальне, а що ні.

в м-пакете 520д в продаже вроде е39 одна в украине
и не продается по банальной причине)
она становится понятной после расшифровки вина

в м-пакете 520д в продаже вроде е39 одна в украине
и не продается по банальной причине)
она становится понятной после расшифровки вина
Не продається по причині розшифровки віна..., а що там?)))

Вплані ? :biggrin: У вас же є досвід по BMW.

І? Я ж звернувся за підказками, чи я кудись не туди попав?
В BMW "він" лікує і розказує про всі хвороби і протидію їм?
Наприклад мої ніколи не припідносили сюрпризів (навідміну від субару))) тут я зуби з'їв, багато чого можу розказати і підказати), щоб я мав стати асом... бліни, колодки, масло, втулки, сайленти, стойки і в одній сальники, все, більше нічого не робив.
ппс. я сподівався і чекав на конструктив....а не під_____ ;)

9 з 20 повідомлень з них 7-м мої, 4-ри по темі))) багато взнав:dirol:

9 з 20 повідомлень з них 7-м мої, 4-ри по темі))) багато взнав:dirol:

Так непонятно чего вы хотите)))
Как уже сказали, что комплектацию авто можно проверить по вин-коду, без него - это гадание на кофейной гуще.
Болячки есть у всех моторов, но если машина живая, то ничего страшного вас не ждет в процессе эксплуатации.

кроме комплектации по вину можно хотя бы приблизительно понять, насколько нереально откручен пробег
от этого плясать
или сделать звонок знающему другу

Дякую всім питання закрите...

Типова проблема як і на М57 - від старості можуть відірватись регулюючі заслонки на впускному колекторі. Заслонка залітає в циліндр і тоді вам краще не знати, на який ремонт ви попадете)) Якщо зібрались купляти - обовязково видалити заслонки і встановити заглушки на їх місце, також заглушити клапан ЕГР. Заслонки впливають тільки на екологію, так що нічого катастрофічного не станеться)

Типова проблема як і на М57 - від старості можуть відірватись регулюючі заслонки на впускному колекторі. Заслонка залітає в циліндр і тоді вам краще не знати, на який ремонт ви попадете)) Якщо зібрались купляти - обовязково видалити заслонки і встановити заглушки на їх місце, також заглушити клапан ЕГР. Заслонки впливають тільки на екологію, так що нічого катастрофічного не станеться)

в м47 заслонок нет...

Я так понял,что коробка "механика" на всех авто????

Назад
Зверху