Hella Black original BMW E34

• Автор теми Автор теми murzik62
  • Дата створення Дата створення
Статус
Закрита.

murzik62

Разборка
Повідомлення
52
Вік
62
Город
Тернополь
Доброго усім дня.
Придбав нову оригінальну Хеллу блек.
Хочу поставити ангельські глазки - но не можу скельця зняти.
Пробував гріти будівельним феном і легенько підважую скельце-навіть трішки скло збоку надщербилось (добре що трішки і не видно).
Надрізав кусочок матеріалу (чи то силікон чи що це - не зрозуміло)-грію його феном - а цей силікон не топиться,не плавиться і тд.
Спробував зажигалкою - довго тримався без змін, а потім миттєво згорів.

Отож питання - як зняти скельця? І якщо таке можливо - то на,що їх поставити назад.

Доброго усім дня.
Придбав нову оригінальну Хеллу блек.
Хочу поставити ангельські глазки - но не можу скельця зняти.
Пробував гріти будівельним феном і легенько підважую скельце-навіть трішки скло збоку надщербилось (добре що трішки і не видно).
Надрізав кусочок матеріалу (чи то силікон чи що це - не зрозуміло)-грію його феном - а цей силікон не топиться,не плавиться і тд.
Спробував зажигалкою - довго тримався без змін, а потім миттєво згорів.

Отож питання - як зняти скельця? І якщо таке можливо - то на,що їх поставити назад.

Добрий вечір. Хочу висловити свою думку на рахунок ангельських глазок. Чи не краще їх не ставити? Я розумію що модняцко виглядає, але завод виробНик на дану модель не ставив. І не портити ориг. нову хеллу.
Я на даний момент відновлюю е34 525іх не ставлячи туди ніяких модних девайсів, стараюсь щоб було як з заводу. Ще раз наголошую що це моя суб`єктивна думка. З пов. Ярослав.

Ці глазки на мою думку роблять е34 вилупатою, таке враження що ззаду хтось дав копняка і в неї випадають очі)

І я б не псував оригінальну хеллу блек...

А по темі скельця запроста знімаються у духовці... 210 градусів, приблизно 10 хвилин і вони відпадають, - власний досвід.

Пс. герметик для вклейки треба брати чорний APP. Для вклейки лобового скла.

Останнє редагування:
Хлопці, звістно так, навіщо портити оригінальну оптику, та щей Хеллу блек ?
Е34 з цими ангельскими глазками виглядає лупатою, не розумію цей ковгосп.
Вибачте якщо когось образив.
Це моя думка.

О, майже разом написали:biggrin:

Я думав що я один такої думки але ж ні. :yahoo:

Ці глазки на мою думку роблять е34 вилупатою, таке враження що ато хтось дав копняка і в неі випадають очі)

Рыдаю :biggrin:

Е34 с глазками- это уё...е, не в обиду, личное мнение

Слыште, парни, у вас же не мнение по поводу внешнего вида спросили, а как фару разобрать)))

На вкус и цвет колечек в е34 товарищей нет, как говорит народная мудрость)))

дозвольте запитати про номер по ЕТК ОРИГІНАЛЬНОЇ хелла БЛЕК. звідки взагалі думка, що таке було в оригіналі????
той факт, що фірма ХЕЛЛА випускає такі фари, не робить їх оригінальною запчастиною.

купленная е34 была с ангельскими)
убирать не хочется)
когда-то снимал стёкла, грел в духовке, 15мин при 150градусах)
и стёкла спокойно снимались целыми

:shok::dash3: за что Вы так с новой Хэлла Блэк...её и так мало осталось...

дозвольте запитати про номер по ЕТК ОРИГІНАЛЬНОЇ хелла БЛЕК. звідки взагалі думка, що таке було в оригіналі????
той факт, що фірма ХЕЛЛА випускає такі фари, не робить їх оригінальною запчастиною.
он имел ввиду, что эти фары - оригинал хела, а не оригинал BMW для е34, произведенный Хела

тоже купил новый комплект хелла блек. Слава Богу не появлялось мыслей портить фары кольцами.

Как снять стекла - едешь на рынок, покупаешь стекла 4-штуки, гривен по 70 за штуку. Разбиваешь свои стекла, очищаешь от остатков стекала, ставишь "глазки", приклеиваешь новые стекла и -- ты счастлив. Колхоз имени ... готов к использованию. А вот с феном осторожно. Отражатели пластиковые, поплавятся и "усе"...

Останнє редагування:
Дякую усім за поради.
Справді я мав на увазі - що оригінал Hella black - а не оригінал BMW.
Відносно глазок - не ображаюсь. Но на вкус и цвет товарища нет.
и с феном я акуратно. Тільки щось я думав, отражатель металевий... - тоді як він витримує температуру 150 градусів в духовці?!

Ну і якщо не ставити ангельські очки - то які габаритні вогні поставити щоб суперськи дивилось?

Я взагалі проігнорував габарити, включив ближній (ксенон) тай поїхав.

Дякую усім за поради.
Справді я мав на увазі - що оригінал Hella black - а не оригінал BMW.
Відносно глазок - не ображаюсь. Но на вкус и цвет товарища нет.
и с феном я акуратно. Тільки щось я думав, отражатель металевий... - тоді як він витримує температуру 150 градусів в духовці?!

проблем не было с 150 градусами
на е30 снимали стёкла с нескольких комплектов хеллы и бош

Что глазки,что ресницы - все гамно!!! Но в колхозе, где никто ни слухом ,ни духом (никогда не видели оригинал ) - прокатит, будешь первым парнем...на х.. нада!!!!!!!!!!!!!!

Шановний я звісно вдячний за Вашу відповідь. Але якось не варто висловлюватись і обзиватись, як на мене усі дорослі люди - чи Вас в Україні кулютури не навчили?

Я кого-то оскорбил? Прошу прощения, но, по-моему, я высказал только свое мнение. Мне очень жаль, что оно не гармонирует с Вашим. Еще раз извените.

Я кого-то оскорбил? Прошу прощения, но, по-моему, я высказал только свое мнение. Мне очень жаль, что оно не гармонирует с Вашим. Еще раз извените.

Наверное у вас в 520 стоит даже стандартный кассетный мафон фирмы блаунпункт и все 4 или сколько их там динамика фирмы Нокия?
А фильтр малса орригинал БМВ, и омывайка для стекла тоже.:biggrin::biggrin::biggrin:
Колхоз дело добровольное, человек же не брызговики Запарко крепит.
Англельские глазки смотрятся смотря какие. или духовка как писали или бить стёкла.
я в своё время на старой оптике бил стёкла и заодно кресты всунули, ангельких тогда не было ещё.
п.с. на новом х6М с салона предлагают глазки-ГАМНО :))))))))))))))

Останнє редагування:
А где слайды? Ну, чтоб понятнее было на какую тему такое жаркое противостояние?

Ладно, уж...

Если поставить реснички - лупатость изменится на агрессивный хмурый взгляд:dirol:
Но нужно очень качественно произвести снятие-постановку стеклышек, чтоб в будущем не потели ))

Бачив ангельскі габарити на Hella Black, і чесно кажучи виглядає уродсько, бо на чорному фоні просвічуються білі кільця (коли всі вогні виключені). Я рекомендую, перед тим як ставити кільця, покрасити їх чорним тонувальним лаком, щоб вони не дуже виділялися, а верхні краї (там де провода) взагалі заклеїти чимось (на свій смак) щоб трішки прибрати лупоглазість, буде щось подібне на е46. Удачі.

Останнє редагування:
Глазки, только под реснички!!! Тогда вид просто ЖИР!!!! устанавливай никого не слушай! есть тут человек ник "бешеный", он установит качественно!!!

Статус
Закрита.
Назад
Зверху