Автозвук в Украине

• Автор теми Автор теми Vlodie
  • Дата створення Дата створення

Vlodie

Пользователь
Повідомлення
3
Страна
Украина
Город
Вишневое
Всем привет!
Встал вопрос о замене штатной акустики в г30 и я удивился тому, что вообще не нашел никаких адекватных тюнинг ателье по звуку в Киеве, да и вообще в Украине. Все что попадается на глаза это уровень " замены магнитолы в кемри " .
Неужели во всей стране нет подобных ателье типа Коркунова в России или хотя бы чего-то приближенного к этому уровню?

Поделитесь опытом , пожалуйста .

Ну так езжайте к Коркунову, в чем проблема?

Леша Фетус один из лучших. Шумо-виброизоляция точно лучший

Других причин видимо нет....

Всем привет!
Встал вопрос о замене штатной акустики в г30 и я удивился тому, что вообще не нашел никаких адекватных тюнинг ателье по звуку в Киеве, да и вообще в Украине. Все что попадается на глаза это уровень " замены магнитолы в кемри " .
Неужели во всей стране нет подобных ателье типа Коркунова в России или хотя бы чего-то приближенного к этому уровню?
Всім првіт! Нарешті знайшов тих хто дійсно професійно розуміється на правильному автозвуці.
Кому можна спокійно довірити свою машину і отримати як професійну шумоізоляцію, так супер якісний Hi End звук в авто.
Зробив вже в них дві своі тачки. Шкода Кодіак 2024 року та Шкоду Октавію РС 2021 року. Кому буде цікаво подивитись на ці проекти то викладу тут фото та відео.
Навіть встиг прийняти участь в змаганні по автозвуку на Еврофіналі ЕММА в цьому році, де зайняв 10 місце в своєму класі на Кодіаку. А на єтапі 2 місце а форматі AYA.
Зараз роблю в них свій X5G05 2022року. Готуємо авто для участі в фіналі Европи ЕММА.
Буде дуже цікавий проект, так що думаю навіть викладати поєтапно процесс в БЖ

Назад
Зверху