DIFFERENTIAL
Тут може бути ваша реклама.
- Повідомлення
- 5,863
- Страна
- Украина
Тут є топік на тему 23 лютого. Там є конкурс і все таке.
Там мене вже встигли в чомусь звинуватити....
Відповідаю в окремій темі, тому що та вже закрита. Сподіваюсь що хочаб день два ця тема проіснує.
Мені в публічні повідомлення звернувся Баварець з проханням (вказане у старій темі). Я, бажаючи бути неупередженим вирішив ніяк на це не реагувати і просто попросив модераторів видалити його(через кнопку звернення до модерів, не через приватні повідомлення). Все...
Тепер мене звинувачують у розголошені чогось.....
Я за справедливість. Да і завжди логи можна подивитись, якщо не помиляюсь....
Там мене вже встигли в чомусь звинуватити....
Відповідаю в окремій темі, тому що та вже закрита. Сподіваюсь що хочаб день два ця тема проіснує.
людям, которые у меня на этом сайте в друзьях, не вижу ничего зазорного (стыдно должно быть тому, кто поделился содержанием сообщения отправленного лично ему). Потому как во "флейме" мало кто из них бывает, а кто тут действительно активен видно по теме...
для меня не важно в каком он там статусе, поэтому написал
Но теперь я знать его не хочу
Сережа, справедливости ради, ты действительно Дифференциалу написал в ПУБЛИЧНЫЕ сообщения.
Твое сообщение потом было удалено maxxim'ом по просьбе Дифференциала.
Мені в публічні повідомлення звернувся Баварець з проханням (вказане у старій темі). Я, бажаючи бути неупередженим вирішив ніяк на це не реагувати і просто попросив модераторів видалити його(через кнопку звернення до модерів, не через приватні повідомлення). Все...
Тепер мене звинувачують у розголошені чогось.....
Я за справедливість. Да і завжди логи можна подивитись, якщо не помиляюсь....