• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

[ E32/34 ] Виникла проблема з автосигналізацією.

Kolob

Пользователь
Joined
Nov 9, 2011
Messages
88
Город
Житомир
Доброго дня. Виникла така проблема: при зніманні з охорони з використанням брелка і відкриванні будь-яких дверей або переднього капоту сигналка не відключається а автоматично повертається в режим охорони через хвилину. Наче ніякі двері не відчинялися. Не повертається тільки після відкривання ляди багажника. Здається, це почалось через деякий час після ремонту перемикача двірників. Можливо, просто так співпало. Крім того, іноді почала спрацьовувати сигналізація без причин або пізно у вечірній час, або ранком годині о 4-й. Вдень ніколи. Куди дивитись? Це проблема самого блока сигналізації, датчиків, замків дверей тощо? Сигналка Pantera, яка була встановлена ще у 2004 році. До цього працювала відмінно. Всі інші функції виконує справно.
 

zelenij

Пользователь
Joined
Sep 20, 2012
Messages
25
Страна
Украина
Город
Одесса
я - ленивый - и поехал бы к электрику...
И попросил бы его посмотреть на концевики дверей или на подключение их к блоку сигнализации
 

WINN3R

Пользователь
Joined
Sep 7, 2015
Messages
8
Страна
Украина
Город
Львов
була аналогічна проблема на е36. якщо зняти з сигналки і не повернути запалювання автоматично закривалась. вилікувалось заміною кінцевика на водійській дверці.
 
Top