Вот как нужно писать объявления

spee

Пользователь
Joined
Nov 19, 2011
Messages
1,851
Город
Киев
о продаже автомобиля:
http://auto.ria.ua/auto_mitsubishi_eclipse_10620501.html

не могу не процитировать! :)
Файний модний дуповоз з Японії. Тьолочки пісяють кипятком як бачуть. Продаю бо маю жінку. Впадло канешно, але фіг з ним. Я десь напевно 48 власник в Україні. Я сам паяв діоди в приборці, скрутив собі трохи пробігу на 230 тис.(було десь під 800 тис). Була слєгка бита в передок (по пяні на бардюр вилетів). Передній бампер даю нормальний, але чорний. Дуже спритний агрегат, як тиснеш газ до бляхи то такі впечитлєнія шо тобі хтось копняк в дупу дав. І вапше за рульом чуствуєш себе крутим як Чак Норіс. Вмістикий багажник, крім буфера возив ше в ньому парасолю і ключ на 10! Задні сидіння розраховані для дітей, або для інвалідів без ніг. всі розхідники поміняні, під словом "всі" - маю наувазі масло і фільтр, а ну і в коробці з дуру поміняв масло теж. Можу махнутись на якесь чотирьохдверне корито, або на сарай (універсал). Тази, Вази, городи, поля і кіоски не пропонувати.
Звоніть не встидайтесь.

ржу полдня :)

каменты шикарны не менее:
тарас
Пане! Скажіть будь-ласка де Ви взяли таку РАКЕТУ! Я таку тільку в фільмі про машину, яка сама говорила видів! То є вана? Готовий заплатити 6000 долярів якщо ваша ракета вся в оригіналі.

Андрій
О, так мій любий друже, це саме ця автівка яка говорит сама, деколи плете шось, шо попало. Все оріджинал. Запрошую Вас на оглядини.
 
Last edited:
:rofl: Зато честно и креативно.. думаю, быстро продаст..))
 
"Перекуп" тоже не без чувства юмора
 
Відмінний пожежний колір "Красненький"...:rofl:
 
красава. У меня знакомый продает супру так когда у него спрашивают бита или нет тот говорит СЛЕГКА ПЕРЕВЕРНУЛАСЬ ПРИ 160км.ч.(так и есть)
 
Спасибо посмеялся :rofl::rofl::rofl:
 
как говорится АааФффторрр ЖжжжёёЁёёттт.... :rofl:
 
ну вот только не нужно ЭТО называть украинским языком ..................
 
Задні сидіння розраховані для дітей, або для інвалідів без ніг.
 
СУПЕР!!! в стилі- Дзідзьо кадилак
 
Back
Top