Columb
Moderator
- Повідомлення
- 1,699
- Город
- Киев
Понимая, что наши маршрутчики давно превзошли рядовых пилотов F1, Киевпастранс подписали с лидером офиса Формула–1 в Украине, французским пилотом, чемпионом мира по автогонкам Жереми Дюфуром договор об уроках по совершенствованию профессионального мастерства водителей. Об этом сообщает пресс–служба предприятия.
Ну всё, осталось им только в маршрутках моторы поменять
Встречайте на дорогах "Богдан F1"!
12 серпня 2015 року відбулася зустріч генерального директора комунального підприємства "Київпастранс" Сергія Майзеля та лідера офісу "Формула - 1" в Україні французького пілота, чемпіона світу з автоперегонів Жеремі Дюфура щодо поширення та розвитку інженерно-технічної творчості молоді в межах міжнародного проекту Formula SAE в рамках співпраці комунального підприємства "Київпастранс" та Національно-політехнічного університету (КПІ).
КП "Київпастранс" зацікавлене в сприянні розвитку творчості інноваційної молоді для підготовки молодих спеціалістів нашого підприємства. Співпрацю з Жеремі розглядаємо як перехід на новий рівень системи підготовки та тестування водіїв для забезпечення безаварійної роботи наземного пасажирського транспорту з використанням його знань та досвіду безаварійного водіння транспортним засобом", - зазначив Сергій Майзель.
Жеремі Дюфур, після урочистого підписання протоколу намірів про співпрацю з генеральним директором КП "Киïвпастранс" Сергієм Майзелем не приховував свого натхнення.
"Ця ініціатива дає мені пряму можливість втілення мого величезного досвіду для багатьох добрих справ. Головна з них - підвищувати водійську культуру та драйверську кваліфікацію київських шоферів громадського наземного транспорту, чим забезпечувати новий професійний та європейський рівень безпеки пасажирів. Знання навіть декількох прийомів гоночної їзди допоможе водіям в ïх життєвих робочих ситуаціях. Та, звичайно, мені відкривається чудова можливість перспективи виховання майбутніх чемпіонів, які зможуть бути гідними представниками українського автоспорту. Подвійно-велика шана, що ці проекти я зможу здійснити під егідою флагмана автотранспортних підприємств України КП "Киïвпастранс", - підкреслив Дюфур.
Ну всё, осталось им только в маршрутках моторы поменять