Готелі у Львові

Contra

Пользователь
Joined
Nov 10, 2011
Messages
210
Age
45
Город
Киев
Доброго дня всім!
Вибачайте якщо не в ту гілку, але Львівського філіалу не знайшов. Шановні львів'яни! цими вихідними збираюсь зі своєю дівчиною відвідати ваше славне місто (на своїй Ластівці, звичайно), порадьте будь ласка адекватний готель, основні вимоги - не в чигирях і вартість 2-місного номеру 350-400 грн за добу. Дякую..)).
 

pavel

Пользователь
Joined
Nov 9, 2011
Messages
121
Город
Южноукраинск
проживав в готелі Львів
прямо в центрі міста. номера різної комфортності і на різний розмір гаманця.
головне що в центрі міста і не потрібно користуватися авто.
 

VicS

Пользователь
Joined
Dec 4, 2011
Messages
3,561
Age
45
Город
Львов
На сьогоднішній день, більш меньш нормальний готель у Львові в центрі або біля самого центра, за двомісний номер зі сніданком - орієнтуєтеся на суму біля 600грн за добу. Подобові квартири більш меньш нормальні в районі центра - від 500грн. Все що дешевше - буде, як правило, віддалене від центру або з нюансами.
На Ваш бюджет, думаю, ось це буде найкращий варіант. Нормальний район, поруч МакДональдс, ресторан і кафе, до самого центру десь 1,5км, легко доїхати на любому громадському транспорті або і на таксі вийде не дорого. Будуть питання - дзвоніть, що зможу підкажу, телефони в профілі.

P.S. Якось раніше я вже розписував цілу тему про Львів, де силитись, куди піти і т.д. Пошукайте.
P.P.S. (Добавил) Вот нашёл старую темку, где много всего описывал и выкладывал что посмотреть:
http://www.bmwclub.ua/threads/50554-посоветуйте-гостиницу-во-Львове?p=562696&viewfull=1#post562696
 
Last edited:

Petrol

Пользователь
Joined
Nov 13, 2013
Messages
91
На doba всё меньше стоящих объявлений, всё больше риелторского спама. А когда-то был отличный ресурс, просто лучший в своём роде. Начинаю подыскивать ему замену, пока что остановился на https://kvartirkov.com/, посмотрим, что будет дальше, в данный момент спама я вообще не наблюдаю, а ценовый сегменты довольно разнообразны.
 
Last edited:

Wianaga

Пользователь
Joined
May 7, 2016
Messages
5
Age
34
Город
Киев
Еще на http://oktv.ua/ можно смотреть подходящие варианты. Там в основном объявления от владельцев квартир. Можно выбрать удобный район города или договорится по цене. Большой плюс, что есть фото квартир и отзывы о ней.
 
Top