Де краще поставити GPS сигналізацію?

sergij88

Пользователь
Joined
Nov 25, 2012
Messages
3
Age
35
Город
Тернополь
Всім привіт!
Неодноразово чув, що ставлять на машину GPS сигналізацію. Хотів би поставити на свою машинку. Але толком не знаю що це і як воно працює. В неті багато продають але ціни дуже різняться. Може хтось вже зустрічався з такими штуками і може щось про них розповісти і порадити де б можна було собі таке поставити. Буду вдячний за любу інформацію;)
 
здоров! може GSM, а не GPS??
GSM сигналізація, це коли встроюється GSM модуль в автомобіль і коли, не дай бог щось стається то машина не тільки тупо пікає і сигналить, але дзвонить тобі на мобільний і каже шо тіпа "тревога" і тд. Також ти можеш визначити місце знаходження авто в точності до вулиці і будинку...
якшо в двух словах то встроюється моб телефон в машину який до тебе дзвонить коли щось стається..
людина яка ставила мені: володя - 0506762844
ціна 200 у.е. з установкою
 
Незнаю, може і GSM. Так як мені пояснювали то маючи таку сигналку можна в любий момент знати де знаходиться машина (якось на карті має показувати), можна віддалено блокувати двигун, і закривати двері, ну і повідомлення про тревогу, то само собою.
В любому випадку спасибі за інфу. Завтра передзвоню і розпитаю детальніше.
 
да-да, я забув написати!
можеш телефоном викуновута різні функції на відстані (закривати/відкривати машину, міняти режими, глушити двигун і тд)
 
Есть GPS (спутник) и GSM (телефон) сигнализации, первая дороже но и возможность больше у неё, определяет точнее местоположение машины, показывает направление, скорость машины и т.п. мотор глушится, есть GPS которые так же сообщают ГАИ при срабатывании сигнализации.
Можно включить прослушку и вроде б даже видео с камеры наблюдения, если устанавливали.
 
Last edited:
Back
Top