Допомога АТО та териториальним загонам оборони міста

3a4eMa

Пользователь
Joined
Nov 13, 2011
Messages
576
Город
Киев
Єдність заради спільного майбутнього!
У зв'язку з погіршенням ситуації на сході України, Громадська Варта Солом'янського району та Благодійний фонд "Гідне Життя" розпочинають акцію по збору коштів та необхідних речей нашим друзям в зоні АТО. Все зібране та придбане буде передано безпосередньо до рук наших товаришів. Це виключить можливість розкрадання майна націленого на допомогу нашім Героям.
Не думайте, що не можете допомогти. Навіть туалетний папір в деяких частинах є проблемою! Шкарпетки, зубні щітки та паста, обмундирування та інші речі, які потрібні там та у звичайному повсякденні. Ми всі повинні зрозуміти, що війна нас не мене, вона вже йде повною ходою... Ті, хто залишився тут, повинні забезпечити тил наших хлопців... Не стійте осторонь! Вже давно пробив час єднатись, відстоювати наших Героїв, вимагати належного обмундирування та відношення до майже беззбройних молодих хлопців.
Наші реквізити та контакти:
Номер гарячої лінії: (044) 332-36-33
Благодійна організація "Благодійний фонд "Гідне Життя"
ЄДРПОУ/ДРФО 39243066
Розрахунковий центр місто Київ
МФО 320649
Р/Р №26007052621723
Акція проводиться офіційно. Кожна людина може перевірити повну інформацію про надходження будь-якої допомоги!
З повагою та надією Голова правління Біденко Денис Олександрович
 
Last edited:
Все вопросы можете задавать тут или в личке или на телефон в профайле(мой прямой). Приветствуется и помощь транспортом. Если у кого то есть нерастаможенный или на нашем учете (значения не имеет) джип на ходу, будем рады его принять, подготовить и отдать в ато с полным фотоотчетом. Ну и если ВДРУГ)) Окажется у кого то БТР или лучше всего БМП, ребята будут счастливы!! Можно и за адекватные деньги!
 
Last edited:
Всем пофиг?
Я в шоке!
 
Та не пофиг конечно!
А нет просто карточки, куда можно деньги кинуть?
Куда, если что, подвозить вещи?
 
Как это нету? Там же написан номер счета. Я конечно могу дать карточку, но в таком случае я и деньги смогу свободно потратить. По этому все вклады проходят через наш благотворительный фонд и будут публиковаться. Снять деньги я со счета не могу, только оплатить ими что то, а то что я оплатил будет общедоступно. А для других вопросов есть и личка и номер горячей линии.
Кстати есть хорошие новости. В Айдаре все в порядке. Обеспечения хватает, батальон "Донбас" который был под Иловайском в окружении вышел всем составом который только остался (включая нашего друга с Варты).
Есть и плохие новости. Наш друг говорит что их там было около 5000 человек. С батальона "Донбас" около 1000 человек погибло... Сейчас все собранные средства будем направлять на лечение, новую форму и все остальное для выживших.
 
Back
Top