• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

[ Все|другие модели ] Друзі!Підкажіть будь ласка при яких умовах вмикається регенерація Сажевого філь DPF ?

Pohrebyskyi

Пользователь
Joined
Jun 8, 2018
Messages
9
Age
36
Город
Киев
Друзі кипив машину 118d 2007рік
Висвічується лампочка що хоче зробит регенерацію але я так розумію що в міськіх умовах вона не проходить і треба виїхати на трасу?
Заздалегіть дякую!
 
Висвічується лампочка що хоче зробит регенерацію
можете показати? Вперше чую про таку лампочку.
я так розумію що в міськіх умовах вона не проходить і треба виїхати на трасу?
саме так
 
дякую! нажаль сажквий забився на стільки що довелось його видалити і перепрошити ! тепер нова проблема! інколи зявляється сизий дим((
 
соррі не коректно відписав висвічувалась просто лампочка що сажевий забитий( спробував виїхав на трасу проїхав 100 км регенерація не відбулась-скоріш завсе висіли помилки через які не ввімкнулась регенерація! потім фільтр забився настільки що пропала тяга і увімкнувся аварійний режим двигуна! видалив сажевий-перепрошили-тепер нова проблема під час руху з розігрітим двигуном коптить так нормально сизим димом час від часу(((
 
Cажевики просто так не забиваються. Потрібно було шукати причину відсутності регенерації, ремонтувати авто.
Може вона і раніше коптила, але диму не було видно через наявність сажевого. Тому сажевий і забився. А ви замісь пошуку причини боретесь з наслідками.
 
Back
Top