Доброго дня сутки всім ! Дуже радий стати учасником new.bmwclub.ua :yes:
Нещодавно придбав собі автомобіль який вже давно хотів , легендарну Е34
Про попереднього власника нічо сказати не можу , цензура непозволяє, я б таких :hunter: Машина була в ненайкращому стані , але це я намагаюсь виправити ! Потрібна була невелика поварка порогів , яку успішно вже закінчили ! А тепер про суть проблеми.
Розібравши салон я побачив що звідкись , мені невідомо звідки попадає вода ,зробив декілька фото , які зарас предоставлю вашій увазі! Просто знаю що тут є люди які знають про Е34 все і які допоможуть мені зробити добре діло, востановити красавіцу !

Таке враження що вона попадає якось знизу, бо навколо дротів було багато грязі !
Може це якісь водостьоки забились і вона попадає в салон ?
Ще такий факт згадав, що якось був відкрив кришку багажника і зліва з неї з під обшивки капнуло декілька капель ...
Дуже хочу устранити всі її касякі , зашумити салон, одним словом зробити з неї красотку ! :good2:
Дуже надіюсь на вашу допомогу, вислухаю любі поради і пропозиції :hi:
Нещодавно придбав собі автомобіль який вже давно хотів , легендарну Е34

Розібравши салон я побачив що звідкись , мені невідомо звідки попадає вода ,зробив декілька фото , які зарас предоставлю вашій увазі! Просто знаю що тут є люди які знають про Е34 все і які допоможуть мені зробити добре діло, востановити красавіцу !

Таке враження що вона попадає якось знизу, бо навколо дротів було багато грязі !
Може це якісь водостьоки забились і вона попадає в салон ?
Ще такий факт згадав, що якось був відкрив кришку багажника і зліва з неї з під обшивки капнуло декілька капель ...
Дуже хочу устранити всі її касякі , зашумити салон, одним словом зробити з неї красотку ! :good2:
Дуже надіюсь на вашу допомогу, вислухаю любі поради і пропозиції :hi: