http://auto.ria.com/auto_bmw_750_13813484.html власне є ось такий апарат, є можливість обміняти, чи є у когось інформація по ньому, і чщо можна сказати по фото?
Останнє редагування:
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
У мене власне виникла дилема варто міняти свій E36 (в запропонованих на обмін до цого авто), чи не варто. Завжди хотів 32й кузов, зараз є можливість,але і сумнівів також не менше.
Мій Е36 318 1998р.в турінг є на авторіа, на механіці кузов приганявся під документи ще цілком живий, в Україні 6років у нас не малювався, а ціна?, ціна вказана на сайті для любителів цінити свої корчі на зразок гнилих ауді чи 124их по захмарній ціні і пропонувати обмін. Реальну ціну важко назвати,я не перекупщик торг на правах хто більше, ну і звичайно не хатілося б віддавати свого "бобіка" аби кому, тільки в хороші руки)
То напевне не про мого, мій моторчик м43 цілком цілий і живий, приїхав зза кордону разом з кузовом у нас його не встигли як кажуть перекупи "ушатати" а все що потрібно було зробити і поміняти по машині я за 4 роки зробив і поміняв, грошей пішло не мало, зате "бобік" ні разу не підвів).
СкинувСкиньте в лс пожалуйста ссылку на вашу е36
Первая ссылка, заставила подавиться пивом и чуть не сплюнуть на пол...
Второй экземпляр, требует осмотра, но опять же, 32й кузов ну очень тяжелый в вторичной продаже, оно вам надо?!