mvibmw
Пользователь
- Повідомлення
- 4,116
- Вік
- 46
- Город
- Червоноград
735 2002рік.Машину тільки взяв.Пригнав з Донецька (1400км) без проблем 24.10.Після вчора стою на світлофорі і засвітилось :Тиск масла в двигуні".Я від"їхав,зипинився збоку і заглушив двигун.Завів,на ХХ знову засвітився,підняв обороти буквально до 1000,пропало,відпустив до ХХ і знову засвітилось.Я поїхав і залишив машину на пів дня (на ходу не засвічувалось,тільки на ХХ ).Ввечері завів і поїхав додому,проїхавши 10 км,"Тиск..." вже засвічувався навіть на ходу при 1000-1200 об,тобто буквально за 10 км стало помітно гірше.Приїхав заглушив.Вчора завів,на холодній машині все нормально і на ХХ,це й не дивно.Машина поробила хвилин 5 і я заглушив.Поїхав взяв манометр.Зняв захист і вдалось зфотогрфувати датчик,через нього протікає масло,на фото видно.На вечір вже не став починати добиратись до датчика тиску..Рівень масла в нормі.Перевіряв перед виїздом з Донецька і по приїзду.Рівень масла не змінився,по крайній мірі я не помітив.Масло мінялось максимум 5т.км назад (зі слів Дениса з СТО "БМВ ГАРАЖ",бо вони останні її обслуговували).Машину діагностував на двох СТО БМВ перед покупкою.Помилок не було,та й машина практично в ідеальному стані,видно що слідкували за її тех.станом.
Замовив нове масло,фільтр і датчик (він чи ні,але замовив),у вівторок зранку повинно бути. Завтра думаю в обід заміряю тиск.Так от підскажіть з практики,який повинен бути тиск в N62.Пробіг на одометрі 245 тис (нехай навіть і за 300,якщо скручений пробіг).В "ТИС" прочитав,що на ХХ на прогрітому не менше 1 і 4-6 на оборотах.Але цікавлять показники на практиці в відносно хорошому двигуні?
Наперід ДЯКУЮ!!!!!!

Замовив нове масло,фільтр і датчик (він чи ні,але замовив),у вівторок зранку повинно бути. Завтра думаю в обід заміряю тиск.Так от підскажіть з практики,який повинен бути тиск в N62.Пробіг на одометрі 245 тис (нехай навіть і за 300,якщо скручений пробіг).В "ТИС" прочитав,що на ХХ на прогрітому не менше 1 і 4-6 на оборотах.Але цікавлять показники на практиці в відносно хорошому двигуні?
Наперід ДЯКУЮ!!!!!!

Останнє редагування: