• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

[ E53 ] Зникає звук радіо

signal

Пользователь
Joined
Mar 31, 2012
Messages
535
Age
67
Страна
Украина
Город
Луцк
Під час руху авто зникає звук радіо. Відновлюється після вимкнення запалення і повторного вмикання (іноді процедуру потрібно повтороти кілька разів). СD-чейнджер не працює зовсім. Де порадите копати. Мультиметром та іншими інструментами користуватись вмію, з електронікою знайомий.
Авто Е53, 3,0і, 2001 рік випуску, з монітором. Дякую.
 
Радіомодуль глючить - потихеньку збирається помирати ) Якщо вимкнення запалення перестане допомогати, то можна ще його реанімувати, витягнувши на декілька секунд запобіжник в багажнику. Номер 73 чи 75...там вони підписані - той, що на радіо. Але, кажуть, що це просто відстрочка перепайки радіомодуля....
 
Надо проверить не пропадает ли вдобавок напряжение на других потребителях, которые питаются вместе с радиомодулем от разьёма контактной группы.
 
А радіомодуль вмирає від чого? Вилітають мікросхеми, чи інші елементи, чи "старіє" пайка?...
Є бажання замінити монітор на "модний" 9" або 10". Тільки кажуть, що потрібно протягувати жгут проводів через салон до радіомодуля, а радіомодуль вже "вмирає". Є монітори з радіомодулем, чи потрібно тягнути жгут проводів в багажник від такого монітора?
Прошу просвітити. Дякую.
 
К Андроид магнитоле радиоблок не нужен
 
Проблему вирішили пропайкою "масових" контактів (знайшов на Youtube). "Старіє" пайка під впливом підвищеної температури.
 
Всім за участь дуже вдячний. Поради і побажання вселили впевненість - от і позитивний результат.
 
К Андроид магнитоле радиоблок не нужен
Скажите как свяжется новая магнитола с аудиосистемой?
 
Знаю что DSP можно подружить с андроид магнитолой, а по поводу обычного усилителя не вкурсе
 
В мене стоїть звичайний підсилювач. Всі кахуть, що потрібен жгут проводів.
Дякую за консультацію.
 
У меня на Е39 тоже Hi-Fi Музыка с обычным усилителем. Планирую поставить андроид голову вместе с DSP усилителем. При этом никакие радио/видео блоки не нужны
 
Прошу фахівців по звуку порадити, чи буде достатньо поставити трекер (FM модулятор) і слухати музику в FM діапазоні, а БК буде зв'язаний з монітором по Кан-шині. Чи можливо так зробити, щоб не тягнути жгут проводів в багажник? За консультацію буду дуже вдячний.
 
У меня на Е39 тоже Hi-Fi Музыка с обычным усилителем. Планирую поставить андроид голову вместе с DSP усилителем. При этом никакие радио/видео блоки не нужны

Але тоді потрібно тягнути провода до динаміків, а також узгоджувати їх опір з підсилювачем DSP...
 
На е39 если уже стоит HiFi то после DSP к динамикам ничего нового тянуть не надо. Только у усилителей разные фишки, нужно перепиновать разъёмы.
 
Порадьте, чи взаємозамінні блоки ВМ24 65126907130 і 65128385457? Блок 65126907130 без RDS, а блок 65128385457 з RDS, чи я помиляюсь?
 
Back
Top