• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

Как разобрать пер. фару на Е39 рестайл народ кто знает?

Cтас

Пользователь
Joined
Jan 18, 2012
Messages
15
Подскажите,как разбирается фара на е39 рестайл,так как я слышал, что они не все разборные. Может кто сталкивался с такой проблемой,подскажите. Спасибо.
 
феном грей и расклеивай.
 
ложи в духовку значит)
 
Якщо фара заклеєна поліуретановим герметиком, тоді духовка і фен не сильно поможуть. Якщо звичайним тоді запихаєш одну половину фари в духовку (хіба що зможеш запхати цілу фару) потім іншу. Перед цим відкручуєш 2 шурупчики ззаді фари, подивись ззаді на корпус фари там в якомусь кінці фари побачиш їх. Розігріваєш духовку до 80-100С і ставиш фару на 10-15хв, потім витягуєш і поступово стараєшся відділити скло від корпуса. Тільки з гріттям не перестарайся. Якщо за 10-15хв герметик не почав мякшати тоді можеш дальше не продовжувати, скорше сплавиш скло ніж герметик. Або можеш замість духовки використати звичайний фен (не будівельний, тому що можеш незамітно перестаратися і сплавиш фару) і поступово гріючи запихати викрутки або шось інше щоб розділити фару від скла. Все робиш на свій страх і ризик.

Якщо ти хочеш зробити це тільки для заміни коректорів, тоді краще не розбирай фару а міняй так як я тобі писав.
 
Last edited:
Back
Top