Seksinika
Пользователь
- Повідомлення
- 188
- Вік
- 40
- Страна
- Украина
- Город
- Киев
Отыграла клиентке INFINITI QX60 HYBRID 2014 год, пробег 83 тысячи, лот отыгран за 2050 долларов, растаможенная в Киеве на транзитных номерах и с договором купли продажи 9917 долларов.
[/URL]
Машина с опциональными пакетами, включая самый дорогой стоимостью 8000 долларов.

Можливий привіз будь-якого лота під замовлення з США, як зі страхових аукціонів, так і з аукціону цілих автомобілів Манхейм, мій гонорар за подібне дійство (підбір машини, узгодження ціни, всі маніпуляції по США, доставка в порт Клайпеда, доставка в Україну, супровід всіх дій в Україні до постановки на облік) 300$ при ціні автомобіля до 5000$, 400$ при ціні до 10000$, 500$ при більш високій вартості лота, співпрацюю з дилерами, які не мають акредитації та дилерства на Manheim - граю машини з закритих аукціонів!!!
Також можливе придбання, привезення і повний супровід на всіх етапах з оформленням під ключ автомобілів з Норвегії.
www.finn.no/car/used/search.html?sort=PUBLISHED_DESC
Доставка автовозами/евакуаторами з Клайпеди до Львова та Києва ваших машин з послугою брокера та митним оформленням, можлива доставка негабаритних автомобілів.
Можливий вивіз вашого автомобіля евакуатором з України до Польщі або Литви.
Можливий забір на українських митних терміналах і доставка по Україні.
Фото/Відео звіт при завантаженні.
Відгуки про мене
reibert.info/threads/seksinika.482233/
Мій Tik-Tok nika_23_01_
Трохи мого Ютуба)
https://www.youtube.com/@seksinika
[/URL]Машина с опциональными пакетами, включая самый дорогой стоимостью 8000 долларов.

Можливий привіз будь-якого лота під замовлення з США, як зі страхових аукціонів, так і з аукціону цілих автомобілів Манхейм, мій гонорар за подібне дійство (підбір машини, узгодження ціни, всі маніпуляції по США, доставка в порт Клайпеда, доставка в Україну, супровід всіх дій в Україні до постановки на облік) 300$ при ціні автомобіля до 5000$, 400$ при ціні до 10000$, 500$ при більш високій вартості лота, співпрацюю з дилерами, які не мають акредитації та дилерства на Manheim - граю машини з закритих аукціонів!!!
Також можливе придбання, привезення і повний супровід на всіх етапах з оформленням під ключ автомобілів з Норвегії.
www.finn.no/car/used/search.html?sort=PUBLISHED_DESC
Доставка автовозами/евакуаторами з Клайпеди до Львова та Києва ваших машин з послугою брокера та митним оформленням, можлива доставка негабаритних автомобілів.
Можливий вивіз вашого автомобіля евакуатором з України до Польщі або Литви.
Можливий забір на українських митних терміналах і доставка по Україні.
Фото/Відео звіт при завантаженні.
Відгуки про мене
reibert.info/threads/seksinika.482233/
Мій Tik-Tok nika_23_01_
Трохи мого Ютуба)
https://www.youtube.com/@seksinika