autovoz
Пользователь
- Повідомлення
- 5,297
- Страна
- Украина
- Город
- Киев
в реалиях наших "автотрасc, ось на що:Так ось питання на що звернути увагу,які слабі місця.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
в реалиях наших "автотрасc, ось на що:Так ось питання на що звернути увагу,які слабі місця.
Не чаще других! Если, конечно, ТС не умудрится взять труп... По поводу цены 18. Все зависит от обстоятельств - может кому-то срочно нужны деньги!Вас послушать так е-65 по поломкам хуже заза. Неужели они прям так часто ломаются?
Если, конечно, ТС не умудрится взять труп...
Можно вопрос? А зачем тебе в Червонограде 65-й кузов?
не ну можно поставить на стоянку и курей разводить
Согласен. Но мне довелось как то годик работать в Западной Украине. Я и по Киеву весной три года ездил на "семерке" утирая слезы, а уж состояние дорог у вас намного плачевнее...всегда думал, что автомобиль ЧЕЛОВЕКУ нужен, а не населенному пункту :umnik2:
Можно вопрос? А зачем тебе в Червонограде 65-й кузов?
не у официалов.
а у официалов есть специалисты????? как правило, спецы работают сами на себя,...
:shok:Дивився я сьогодні машину,у Львові.Стартова ціна була 19800.В кінці стала 18000 і край.
Але я навіть б не подумав що Е65 може бути в такому стані.Все,все куди не глянь не працює.Машина фарбована вся,але лак лущиться практично на всіх деталях,зазори не співпадають.Коробка переключається з ударами,кардан хрустить-дзвенить,привід кришки багажника відключений бо потік,ричаг відкривання капота в ноздрях відломаний,лобове шкло тріснуте,люк на колишках-мочалках і не відкривається,зеркала не складаються,мафон хрипить і половина динаміків не працює,пластмасові пороги салона пофарбовані балончиком,сервопривід керма скрегоче,дверка погнута,передня ходова гримить,аірбег горить.І це приїхав син власника (з його слів),не перекупщик.Це при біглому огляді хвилин за 15-20.Страшно навіть подумати,який би був список після повної діагностики.
Я такої машини ще в житті не бачив,мається на увазі сімка БМВ.Моя продана за 11300 Е38 99р з розкішною комплектацією,на фоні тієї Е65 виглядала б ідеальною.
+ 100500! Речь о том, что за 18 000 у.е. будет труп!
+100500
в червонограде нужно брать прадо. или мицыка
Ну все! Сейчас прийдет Максим 38-й и разделает тебя под смереку...:biggrin:Його і взяв)))))))),міцика :blush:.Стодола ще та
П.С. Те що через два роки і по 18 будуть достойні машини, це я розумію ,на стільки відтерміновувати покупку не буду :biggrin:.
Вони ще і рік назад були по $18 хороші і повністю зроблені, просто треба шукати і чекати той варіант. Тому приклад машина Володі Іванця (Ваш земляк з Червонограда), яка продалась, на скільки я знаю, десь за такі гроші.