• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

Питання по вихлопу !

• Автор теми Автор теми Kataran
  • Дата створення Дата створення

Kataran

Разборка
Повідомлення
331
Город
Луцк
Бричька е34 м50 , прогорiв резонатор(середня банка) ,в серединi також посипався .
Що робити вскривати ,висипати все и заварити ,щоб була порожня всерединi чи ще варианти!
чи купити нове?
порадьте ,буду вдячний...

Доброго ранку та з першим робочим днем!
Смислу різати,варити,перетрушувати банку немає,так як награєшся,час вб'єш,і без толку я вже це пройшов!
Як варіант з нового придбати середню частину полмостров,якщо гроші не позволяють б/у,
можу доречі не на правах реклами дати номер знайомого в Львові шось підбере та підкаже!

Доброго ранку та з першим робочим днем!
Смислу різати,варити,перетрушувати банку немає,так як награєшся,час вб'єш,і без толку я вже це пройшов!
Як варіант з нового придбати середню частину полмостров,якщо гроші не позволяють б/у,
можу доречі не на правах реклами дати номер знайомого в Львові шось підбере та підкаже!
Дякую за інформацію , можеш написати номер .

могу повторить выше сказанное - варить нет никакого толку

Назад
Зверху