• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

[ E65/66 ] Плавають обороти

• Автор теми Автор теми mvibmw
  • Дата створення Дата створення
Сьогодні виявив ось таку картину.Біля показників розходоміру стояв знак оклику,з моменту заводки.Ось фото вже в русі:

Може дійсно розходомір глючить?І обороти плавають?

Чи міг би хтось дати попробувати робочий розходомір?Можна навіть з правом викупу?І чи підійшов би мені розходомір від М62ту?

І чи можна інпою запустити тест динамік драйва,ну щоб авто на місці нахилялось?Сьогодні дидився дивився,так і не виявив цього.

[video=youtube;fRAaZpqOlQk]https://www.youtube.com/watch?v=fRAaZpqOlQk[/video]

В мене діс не запускається :dash1:.Видає помилку 200.159 Я вже як тільки не пробував.Відключав всі антвіруси.Зв"язок ніби встановлюється.Тільки виходжу на діагностику,все,"отсуствует связь..." (чи щось таке) і "ошибка 200.159

В мене діс не запускається :dash1:.Видає помилку 200.159 Я вже як тільки не пробував.Відключав всі антвіруси.Зв"язок ніби встановлюється.Тільки виходжу на діагностику,все,"отсуствует связь..." (чи щось таке) і "ошибка 200.159

Windows 8, 8.1 - встановлено безліч всіляких програм - все працює

[video=youtube;fRAaZpqOlQk]https://www.youtube.com/watch?v=fRAaZpqOlQk[/video]

Так,я саме це відео і бачив,давніше вже.Сьогодні сів з інпою і бавився.Зайшов ДД.Там заліз в "тестировать",натиснув "pump".І :shok: і мені як видало і на монітор і на приборку,ніби все хана ДД,"ведите осторожно" до найближчого сервісу :biggrin:.Я так легенько "Back", "Back" вийшов :biggrin: ,шнур витяг.Але все ок.

Windows 8, 8.1 - встановлено безліч всіляких програм - все працює

Я до цього мав старіший ноут, там теж працював на 8 вінді навіть.Правда коли працював діс,інпа відмовлялась,після чергового перезапуску.Зараз новіший ноут,правда ще 7 вінда стоїть,але в інших і на7 працює.Пороблено щось :biggrin:,до бабки треба.
Я чесно кажучи у цих встановленнях не спец.Можливо потрібно ще якусь галочку десь добавити,або забрати.Мені через віддалений доступ товариш встановлював.

:bayan:
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Вкладення

• 1.jpg
    1.jpg
    280.1 КБ · Перегляди: 288
  • 2.jpg
    2.jpg
    186.4 КБ · Перегляди: 55
  • 3.jpg
    3.jpg
    205.9 КБ · Перегляди: 53

Я вже як тільки не пробував.Так теж.Зв"язок встановлюється.Зверху,справа,засвічуються зеленим оба рядки.Виходжу.Вибираю "диагностика",видає ошибка 200.159.Колись на старому ноуті було таке при включеному брандмауері.Тоді я його відключив і все запрацювало.Зараз ніяк не виходить,:unknw:

В мене wi-fi на подвір"ї,можу дати попробувати при бажанні.

Бо я сам вже нічого не розумію - там все налаштовано, от цікаво просто свій підключити за таких умов на твоєму ноуті

Так я пробував ще три Е39,так само все.Інпа працює,діс ні.

Поки бавився з фарою,глянув знову на розходомір.Що з ним?:

[video=youtube;giaexCymipI]https://www.youtube.com/watch?v=giaexCymipI[/video]

Ось показник температури поступаючого повітря:

А ось справжня температура,ну може на градус менше:

Можливо MAF починає по-тихеньку дуріти ... але паралельно з цим ще не досяг піка дурості :biggrin:, щоби як наслідок зареєструвалась помилка в DME.
По температурі можу сказати наступне - вона завжди відрізняється приблизно до 20 градусів. Чому так, не можу сказати

Так плавати обороти можуть через ту "дурість"?

Так плавати обороти можуть через ту "дурість"?

А вони в той момент плавали ? В тебе ж ніби тільки в конкретному діапазоні оберти дуріють, а на холостому все ОК, я так розумію ситуацію. В мене плавали з різницею в 50-100 обертів, коли заслонці забув адаптацію зробити . В такій ситуації бажано шукати осцилограф і дивитись фактичну криву, а потім порівняти із заданою кривою (стосовно MAF).

Назад
Зверху