Подскажите по е39(по поводу движков особенно)

• Автор теми Автор теми Igor_Dnepr
  • Дата створення Дата створення

Igor_Dnepr

Пользователь
Повідомлення
20
Немного поменялась ситуация(думал брать е34)
И так,на руках у меня вместо 6$ сейчас где то 4-4,5$(нет,не пропил)
Суть в том что есть у меня друг,на данный момент работает в Эстонии,у него своя фирма,поговорил я с ним,и кароче говоря буду брать машину на европейских номерах и регистрировать на фирме друга как рабочее авто,и значит у нас в стране оно будет якобы в командировке.
Выходит передвигаться мой железный конь по Украине будет вполне легально и официально)
Так вот к чему я вообще тему то создал...
Первое,что меня немного напрягает в покупке нерастаможенной е39,это то что на авто риа за 4000$ можно взять лялю(ну мне так кажется,хотя я канешно ноль в этом),а вот зайдя на тот же mobil.de,за 3500-4000 но уже евро,этот же кузов до 2000-х годов,как так то?
Хотя канешно может и не стоит судить по одному сайту...не знаю вообщем,ну да ладно,это не главная проблем
Второе,что беспокоит,это двигатель.Да,на форуме есть подобные темы,но меня интересует не вся линейка двигов.
Интересуют ДИЗЕЛИ!))Только попрошу крутых перцев не петь песен о том что бмв на дизеле это не бмв.
Вообщем:
1)Много ли гемора с дизелями(в сравнении с бензинами)?
2)Наличие запчастей?
3)Как пережовывают эти моторы наш ДТ?
4)Какой расход?(хоть и хочу бмв,но вот чёрт его знает почему,но совсем нет желания драть и рвать её во все щели,хочется купить и спокойно с музычкой ездить по городу,и поэтому рассчитываю на расход поменьше)
Так же читал что европейские дизели,уже наверное полу милионники(при покупке буду проверять пробег на станции).
Нужно мнение людей которые действительно толковые и знают что и как с дизелями.

Стоил ли брать жи

рассчитываю на расход поменьше)
тогда смотри бензин и ставить газ
1)Много ли гемора с дизелями(в сравнении с бензинами)?
все зависит от того что это за машина и насколько она уже выкатана
3)Как пережовывают эти моторы наш ДТ?
жуют всю дт, но лучше ОККО
2)Наличие запчастей?
это не СССР, главное наличие денежных средств
Так же читал что европейские дизели,уже наверное полу милионники(при покупке буду проверять пробег на станции).
пробег еще ни о чем не говорит, дизель можно ушатать быстро ..
да и если речь идет о М57 3,0 то там еще и на коробку смотреть надо, а автоматы там слабенькие ....

тогда смотри бензин и ставить газ

все зависит от того что это за машина и насколько она уже выкатана

жуют всю дт, но лучше ОККО

это не СССР, главное наличие денежных средств

пробег еще ни о чем не говорит, дизель можно ушатать быстро ..
да и если речь идет о М57 3,0 то там еще и на коробку смотреть надо, а автоматы там слабенькие ....

выходит нужно смотреть машину с двигателем М57 3,0?или вообще с любым м57?

желательно 3,0 .... но экономии как таковой там вообще не будет

желательно 3,0 .... но экономии как таковой там вообще не будет

ну люди писали что по городу около 10-ки выхоидт
а разве есть такие е39 с хорошим двигом(в плане поломок а не скорости)где расход экономный?

Выходит передвигаться мой железный конь по Украине будет вполне легально и официально)
Ой врятли. Таких фирм и командировочных хитрых уже было. Там не все так просто. Проконсультируйтесь со знающими юристами, ибо на штрафплощадке расход не важен.
Там момент, насколько я помню, в том - что "командировочный от фирмы" должен быть официально устроен на фирме и платить налоги в бюджет страны, с которой авто. А пробивается это легко и быстро. И если этого нет - привет, приехали.

Дешевый сыр сами знаете где....

Ой врятли. Таких фирм и командировочных хитрых уже было. Там не все так просто. Проконсультируйтесь со знающими юристами, ибо на штрафплощадке расход не важен.
Там момент, насколько я помню, в том - что "командировочный от фирмы" должен быть официально устроен на фирме и платить налоги в бюджет страны, с которой авто. А пробивается это легко и быстро. И если этого нет - привет, приехали.

Дешевый сыр сами знаете где....

В том то и дело что фирма не является фиктивной
Она есть,и она эксплуатируется в качестве бизнес-объекта,скажем так))
Да,я вкурсе что могучие автобизнесмены по насоздавали фирм в Польше или Латвии(неважно где) и продают машины и якобы помогают зарегать их на свою фирму что бы всё было легально,а потом спустя несколько месяцев ни этих крутых владельцев нет,ни фирм на которые зарегистрированы автомобили
Тут же повторюсь,я провожу данную процедуру(собираюсь проводить,если быть точнее) не через левых дядь,тёть,дедушек и бабушек
я обращаюсь к своему человеку,который там на данный момент живет и работает
через пару недель сказал приедет и всё обсудим до мелочей
немного канешно переживаю,у нас сейчас такое в стране твориться,что завтра законы попереписывают,и свою легально передвигающуюся машину на европейских номерах я смогу оставить легально только у себя же во дворе(и то!не факт...)
вообщем через пару недель мне всё в подробностях объяснят,если кому интересно,могу поделиться что и как будет

он за это еще деньги возьмет ?

он за это еще деньги возьмет ?

ну вознаграждение надо в любом случае
размер вознаграждения ещё не обсуждали,но в любом случае заплатить нужно будет
и почему вообще такой вопрос?он же можно сказать услугу мне предоставляет
и как никак всё таки на содержание фирмы деньги же тоже уходят
поэтому даже если он ничего не скажет за деньги,я в любому случае отблагодарю

Вы платите налоги в бюджет Эстонии? Нет? Если вы легально не работаете на пусть реальной фирме своего друга - эта затея всего лишь лотерея, когда же у вас заберут машину.

Суть в том что есть у меня друг,на данный момент работает в Эстонии,у него своя фирма,поговорил я с ним,и кароче говоря буду брать машину на европейских номерах и регистрировать на фирме друга как рабочее авто,и значит у нас в стране оно будет якобы в командировке.
Машина будет зарегистрирована на фирму друга. Хорошо. А вы каким боком к этой машине и к фирме друга ?
P.S. Рано еще за двигатель разговаривать .

Вы платите налоги в бюджет Эстонии? Нет? Если вы легально не работаете на пусть реальной фирме своего друга - эта затея всего лишь лотерея, когда же у вас заберут машину.

Только знаю что буду вписан в техпаспорт машины.Хотя из этого стоит предположить что если я владелец машины,и машина на фирме...выходит я там тоже якобы работаю(не знаю,ничего об этом не говорили).
Хотя если я там работаю,то первый вопрос который он должен был по идеи мне задать это что то типо:
"У тебя то хоть загранка есть?"
Такого вопроса не прозвучало...может он забыл его задать,а может его и не нужно было задавать
Вообщем через 1-2 недели сказал приедет и всё обсудиме
На вопрос реально ли сделать по такой схеме,он ответил что без проблем,только спросил в какие сроки это нужно,так как это всё за один день не сделаешь.
Как то так...

поделитесь пожалуйста))
мне очень интересно

Стамбульскую конвенцию читайте внимательно , дополнение С.
Также обратите внимание на такой термин как "коммерческое использование" транспортных средств, которые освобождаются от уплаты налогов.
Также советую вам почитать таможенный кодекс , особенно раздел 12.
Ну и в конце концов позвонить в таможенную службу и бесплатно получить консультацию на интересующие вас вопросы.
Поскольку в лучшем случае вам напишут карточку отказа в пропуске через таможенную границу, если попадется честный тамоЖник :biggrin:, а в худшем случае , если всетаки вы попадете на таможенную территорию Украины, останетесь без машины и заплатите штраф за нарушение таможенных правил по решению суда.
P.S. Не ищите себе приключений.

Также обратите внимание на такой термин как "коммерческое использование" транспортных средств, которые освобождаются от уплаты налогов.
Также советую вам почитать таможенный кодекс , особенно раздел 12.
Ну и в конце концов позвонить в таможенную службу и бесплатно получить консультацию на интересующие вас вопросы.
Поскольку в лучшем случае вам напишут карточку отказа в пропуске через таможенную границу, если попадется честный тамоЖник :biggrin:, а в худшем случае , если всетаки вы попадете на таможенную территорию Украины, останетесь без машины и заплатите штраф за нарушение таможенных правил по решению суда.
P.S. Не ищите себе приключений.

Не сказал бы что вы поделились именно подробностями))Но не суть,указали вы на действительно важные и интересные документы
Я не поленился и прочёл то что вы написали

И так...поехали(не знаю как выделять цитату)

И так,ответ
Різні положення

Стаття 5

Для того, щоб можна було скористатись правами на пільги, що
надаються цим Додатком:
a) транспортні засоби комерційного використання повинні бути
зареєстрованими на території, яка не є територією тимчасового
ввезення, на ім'я особи, яка зареєстрована або постійно проживає
за межами території тимчасового ввезення, і ввозитись та
використовуватись особами, які здійснюють свою діяльність з такої
території;
b) транспортні засоби приватного використання повинні бути
зареєстрованими на території, яка не є територією тимчасового
ввезення, на ім'я особи, яка зареєстрована або постійно проживає
за межами території тимчасового ввезення, і ввозитись та
використовуватись особами, які постійно проживають на такій
території.

Хорошо,но уже через 2 статьи есть есть очень приятное дополнение к 5-ой
Стаття 7

Незважаючи на положення статті 5 цього Додатка:
a) транспортні засоби комерційного використання можуть
використовуватись третіми особами, які мають належний дозвіл
користувача права на тимчасове ввезення і які здійснюють свою
діяльність на користь останнього, навіть якщо вони зареєстровані
або постійно проживають на території тимчасового ввезення;
b) транспортні засоби приватного використання можуть
використовуватись третіми особами, які мають належний дозвіл
користувача права на тимчасове ввезення. Кожна Договірна Сторона
може дозволити таке використання особою, яка постійно проживає на
її території, зокрема якщо вона використовує його від імені і
згідно з інструкціями користувача права на тимчасове ввезення.

Увы,в таможенном кодексе(12-й раздел)ничего такого не нашел что связано с тем что машине нельзя будет проехать.Может вы не тот раздел назвали?Ну или просто я что то не так понял,и поэтому попросту не посчитал это важной инфой
Незнаю,подскажите вы.

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
ЛИСТ
від 05.03.2013 р. N 11.1/2-12.2/2172-ЕП
Начальникам митних органів

Про тимчасове ввезення автомобільних транспортних засобів громадянами-резидентами
З метою забезпечення правильного застосування вимог законодавства, що регулюють питання тимчасового ввезення громадянами-резидентами на митну територію України автомобільних транспортних засобів як транспортних засобів комерційного призначення, Державна митна служба України повідомляє.
Відповідно до положень пункту 59 статті 4 Митного кодексу України ( N 4495-VI) (далі - Кодекс) транспортні засоби комерційного призначення - це, зокрема, автотранспортні засоби (моторні транспортні засоби, причепи, напівпричепи), що використовуються в міжнародних перевезеннях для платного транспортування осіб або для платного чи безоплатного промислового чи комерційного транспортування товарів.
Статтею 1 Додатка C до Конвенції про тимчасове ввезення (Стамбул, 1990 рік) /далі - Конвенція/ визначено, що комерційне використання означає платне перевезення осіб або промислове чи комерційне платне або безоплатне перевезення вантажів.
Згідно з пунктом (a) статті 5 Додатка C до Конвенції транспортні засоби комерційного використання можуть поміщуватися в режим тимчасового ввезення з умовним повним звільненням від оподаткування за умови дотримання наступних вимог:
вони повинні бути зареєстрованими на території, яка не є територією тимчасового ввезення;
вони повинні бути зареєстрованими на ім'я особи, яка зареєстрована або постійно проживає за межами території тимчасового ввезення;
вони повинні ввозитись та використовуватись особами, які здійснюють свою діяльність з такої території.
Пунктом (a) статті 8 Додатка C до Конвенції та частиною третьою статті 189 Кодексу ( N 4495-VI) визначено, що тимчасове ввезення транспортних засобів комерційного призначення на митну територію України допускається за умови, що такі транспортні засоби не використовуватимуться для внутрішніх перевезень на митній території України.
Відповідно до статті 105 Кодексу ( N 4495-VI) у митний режим тимчасового ввезення поміщуються виключно транспортні засоби комерційного призначення, зазначені у статті 189 Кодексу ( N 4495-VI) та Додатку C до Конвенції, на умовах, визначених цим Додатком.
Разом з цим звертаємо увагу, що частинами першою ( N 4495-VI) та другою статті 194 Кодексу ( N 4495-VI) передбачено, що у разі ввезення товарів на митну територію України декларант або уповноважена ним особа попередньо повідомляють митний орган, у зоні діяльності якого товари будуть пред'явлені для митного оформлення, про намір ввезти ці товари. Попереднє повідомлення про намір ввезти товари на митну територію України здійснюється шляхом надання митному органу, в зоні діяльності якого товари будуть пред'явлені для митного оформлення, попередньої митної декларації (Наказ N 246) або іншого документа, що може використовуватися замість митної декларації відповідно до статті 94 Кодексу ( N 4495-VI).
Згідно з частиною другою статті 259 Кодексу ( N 4495-VI) попередня декларація (Наказ N 246) повинна містити відомості достатні для ввезення товарів, транспортних засобів комерційного призначення на митну територію України та забезпечення доставки їх до митного органу призначення.
Перелік документів та відомостей, які подаються митному органу декларантом, уповноваженою ним особою або перевізником під час переміщення товарів автомобільним транспортним засобом комерційного призначення через митний кордон України, визначено у частині першій статті 335 Кодексу ( N 4495-VI). Так, митним органам подаються документи на транспортний засіб, транспортні (перевізні) документи (міжнародні товаротранспортні накладні), документ, що супроводжує міжнародні поштові відправлення (за їх наявності), комерційні документи (за наявності) на товари, що перевозяться.
Окрім того, згідно зі статтею 6 Закону України "Про автомобільний транспорт" у пунктах пропуску через державний кордон України центральний орган виконавчої влади, що забезпечує реалізацію державної політики у сфері державної митної справи, у сфері міжнародних автомобільних перевезень, здійснює контроль наявності дозвільних документів на виконання перевезень та ведення обліку автомобільних транспортних засобів, що здійснюють міжнародні перевезення пасажирів і вантажів автомобільним транспортом.
Статтею 53 Закону України "Про автомобільний транспорт" визначено документи, які перевізник повинен мати при здійсненні міжнародних перевезень, зокрема, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та документи на вантаж.
Відповідно до пункту 3.5 Порядку виконання митних формальностей при здійсненні транзитних переміщень, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 09.10.2012 N 1066 (Порядок N 1066) (далі - Порядок), переміщення товарів, транспортних засобів комерційного призначення через митний кордон України здійснюється після перевірки посадовою особою митниці відправлення наявності електронної копії попередньої митної декларації (Наказ N 246) або електронної попередньої митної декларації в ЄАІС. Перевірка здійснюється шляхом запиту до ЄАІС за номером попередньої митної декларації або електронної попередньої митної декларації та встановлення відповідності інформації, що міститься у поданих товаросупровідних (товаротранспортних) документах, відомостям, заявленим в електронній копії попередньої митної декларації або електронної попередньої митної декларації.
Пунктом 3.7 Порядку (Порядок N 1066) встановлено, що після перевірки наявної електронної копії попередньої митної декларації (Наказ N 246) або електронної попередньої митної декларації в ЄАІС посадова особа митниці відправлення заносить до ЄАІС відомості, зокрема, про транспортний засіб комерційного призначення (відповідно до реєстраційних документів на транспортний засіб зазначаються назва та/або реєстраційний номер).
Строки доставки товарів та транспортних засобів комерційного призначення до митного органу, у якому здійснюватиметься їх митне оформлення, встановлюються у відповідності зі статтею 95 Кодексу ( N 4495-VI).
Стосовно транспортних засобів комерційного призначення, які використовуються для платного перевезення пасажирів, повідомляємо, що згідно зі статтею 5 Конвенції про договір міжнародного автомобільного перевезення пасажирів і багажу (Женева, 01.03.73) перевізник повинен видати індивідуальний або колективний квиток, у якому зазначені назва та адреса перевізника, а також який містить вказівку, що договір перевезення підпадає під дію положень цієї Конвенції.
Відповідно до положень статті 53 Закону України "Про автомобільний транспорт" при виконанні міжнародних перевезень пасажирів перевізник повинен мати дозвіл країни, територією якої буде здійснюватися перевезення, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, список пасажирів (для нерегулярних та маятникових перевезень), білетно-облікову документацію.
Окрім того, враховуючи положення статті 366 Кодексу ( N 4495-VI), транспортні засоби комерційного призначення повинні переміщуватися по каналу, позначеному символами червоного кольору ("червоний коридор").
Для реєстрації та обліку товарів і транспортних засобів, що переміщуються через митний кордон України в пункті пропуску з використанням смуг руху "червоний коридор", використовується складова частина автоматизованої системи митного оформлення "Інспектор-2006" - функціональний модуль "Диспетчер зони митного контролю".
Результати митного контролю та митного оформлення товарів і транспортних засобів фіксуються у функціональному модулі "Електронний журнал вантажного пункту пропуску", до якого, зокрема, вноситься інформація по VIN-коду транспортного засобу, призначення транспортного засобу та режим його переміщення.
При цьому повідомляємо, що з урахуванням положень статей 95 ( N 4495-VI), 108 ( N 4495-VI), 189 ( N 4495-VI), 191 ( N 4495-VI) та 200 Кодексу ( N 4495-VI) строк тимчасового ввезення для автомобільних транспортних засобів комерційного призначення, що ввозяться на митну територію України, становить 20 днів.
Відповідно до частини другої статті 95 Кодексу ( N 4495-VI) цей строк не включає час перебування транспортних засобів комерційного призначення під митним контролем у зонах митного контролю.
Разом з цим звертаємо увагу, що частиною другою статті 105 Кодексу ( N 4495-VI) передбачено, що у разі порушення умов митного режиму тимчасового ввезення особа, відповідальна за дотримання режиму, зобов'язана сплатити суму податкового зобов'язання та пеню відповідно до Податкового кодексу України.
Водночас згідно з пунктом 60 статті 4 Кодексу ( N 4495-VI) транспортні засоби особистого користування - наземні транспортні засоби товарних позицій 8702, 8703, 8704 (загальною масою до 3,5 тонни), 8711 згідно з УКТ ЗЕД та причепи до них товарної позиції 8716 згідно з УКТ ЗЕД, що зареєстровані на території відповідної країни, перебувають у власності або тимчасовому користуванні відповідного громадянина та ввозяться або вивозяться цим громадянином у кількості не більше однієї одиниці на кожну товарну позицію виключно для особистого користування, а не для промислового або комерційного транспортування товарів чи пасажирів за плату або безоплатно.
Статтею 1 Додатка C до Конвенції встановлено, що приватне використання означає перевезення особою виключно для особистих потреб, за винятком будь-якого комерційного використання.
Звертаємо увагу, що статтею 1 Конвенції та пунктом 35 статті 4 Кодексу ( N 4495-VI) встановлено, що поняття "особа" означає юридичну та фізичну особу.
У зв'язку з цим особисте користування (приватне використання) не обмежується виключно інтересами фізичної особи, а може здійснюватися і в інтересах юридичних осіб.
З огляду на викладене вище, згідно із положеннями Кодексу ( N 4495-VI) та Конвенції транспортні засоби, які тимчасово ввозяться на митну територію України громадянами-резидентами в службових цілях, а не для платного транспортування осіб або для платного чи безоплатного промислового чи комерційного транспортування товарів через митний кордон України, не відносяться до транспортних засобів комерційного призначення. Митне оформлення таких транспортних засобів здійснюється згідно із частиною третьою статті 380 Кодексу ( N 4495-VI).

Наше государство делает все возможное, чтобы вы даже и не думали про эстонско-польские машины.
Нашему государству абсолютно наплевать , что конвенция имеет бОльшую юридическую силу, чем письмо службы.
Поверьте, что человек на рабочем месте в пункте пропуска будет руководствоваться исключительно письмом службы , а не конвенцией потому, что поставлена задача не пускать такие машины на территорию Украины. Очень много заведено уголовных дел на моих бывших коллег за пропуск таких машин, поскольку прокуратура немножко по-другому видит смысл конвенций, писем и других НПА :biggrin:, думаю это объяснять не стОит. Поэтому этот вопрос очень скользкий и стремный.

Наше государство делает все возможное, чтобы вы даже и не думали про эстонско-польские машины.
Нашему государству абсолютно наплевать , что конвенция имеет бОльшую юридическую силу, чем письмо службы.
Поверьте, что человек на рабочем месте в пункте пропуска будет руководствоваться исключительно письмом службы , а не конвенцией потому, что поставлена задача не пускать такие машины на территорию Украины. Очень много заведено уголовных дел на моих бывших коллег за пропуск таких машин, поскольку прокуратура немножко по-другому видит смысл конвенций, писем и других НПА :biggrin:, думаю это объяснять не стОит. Поэтому этот вопрос очень скользкий и стремный.

Но всё таки эта конвенция действительна у нас в стране
Только выходит что нельзя управлять машиной украинцам
так?
вы на таможне работаете?

Позвоните в ГФС - вам дадут консультацию, все вопросы отпадут.

Ну вот как работник таможней,скажите(только честно если можно:sorry2:)есть же наверняка какая нибудь лазейка?
Удаваться в подробности не нужно,вы только скажите,да или нет

Ну вот как работник таможней,скажите(только честно если можно:sorry2:)есть же наверняка какая нибудь лазейка?
Удаваться в подробности не нужно,вы только скажите,да или нет

Я еще раз повторюсь, перезвоните в ГФС и проконсультируйтесь.
Не стройте иллюзий и не ищите халявы.
2 года назад на такие машины поголовно писАли карточки отказа.

Я еще раз повторюсь, перезвоните в ГФС и проконсультируйтесь.
Не стройте иллюзий и не ищите халявы.
2 года назад на такие машины поголовно писАли карточки отказа.

Ладно
спасибо вам за такую своего рода дискуссию))
теперь скорее всего моей первой авто будет не е39,а в лучшем случае лачетти
и смешно и грустно как то))
люди,может кто подскажет что можно взять за 5-6 тыс американских рублей?
а то мою фантазию уже поправили
теперь нужно что то думать

хотя о чём это я...спрашивать на форуме бмв какую машину себе приобрести)))
Теперь о бмв на данный момент можно забыть
Спасибо всем кто ответил
Самые дружные люди это байкеры,и обитатели форума бмв
всем мир народ:new_russian:

ну вознаграждение надо в любом случае
размер вознаграждения ещё не обсуждали,но в любом случае заплатить нужно будет
и почему вообще такой вопрос?он же можно сказать услугу мне предоставляет
и как никак всё таки на содержание фирмы деньги же тоже уходят
поэтому даже если он ничего не скажет за деньги,я в любому случае отблагодарю

я это к тому , что к стоимости самой машины добавьте благодарность вашему товарищу, еще добавьте оформление, пускай даже 200 евро, страховку там, тех.осмотр, расходы на дорогу. А еще вы потом перетрусите всю ходовую. Потому что там сайленблок скорее разложиться , чем порвется , как у нас ) В итоге выйдет +\- цена е39 у нас, ну может у нас будет на пару годов старше.

и не надо падать духом, на вносите духовное в железные вещи. Вы наверняка дееспособны и надеюсь не болеете , так что заработаете еще.

смотрите сайты продаж, ездить хотя бы по Днепру и смотрите е39, общайтесь. Поймите, что вообще продают и поймите, как вы в ней разбираетесь. К тому времени и бюджет подтяните.

ну или одолжите денег, 2-3 уе ,если есть где и купите свою машину, на укр.учете. А долг отдадите, если работаете. Ну а если совсем котлета размером в 6уе давит в кармане и хочется бмв. Купите е36 в рестайле. Хорошая машина , в обслуге ,как лачетти практически ( если мотор 6цил, то чуть дороже в некоторых моментах). и катайтесь на своей машине.

Щоб не заводити нову тему, підскажіть будь ласка про двигуни, м54 чи м52ту? Плюси та мінуси, вартість експлуатації, слабкі сторони та переваги. Ну обєм цікавить 2.5-3.0, 8-ми циліндрові не розглядаю. Чи варто взагалі розглядати м52 в умовах експлуатації на укр.гавнобензі?

Щоб не заводити нову тему, підскажіть будь ласка про двигуни, м54 чи м52ту? Плюси та мінуси, вартість експлуатації, слабкі сторони та переваги. Ну обєм цікавить 2.5-3.0, 8-ми циліндрові не розглядаю. Чи варто взагалі розглядати м52 в умовах експлуатації на укр.гавнобензі?

столько информации тут и в гугле. не ленитесь ...

Просто совет, не вдаваясь в подробности:
1. Не ищите себе приключений, машину заберут. "Решать вопросы" - дороже стоимости этой Польско\Литовской машины.
2. Е39 в качестве первой машины...хм..нет это конечно не так рискованно и безнадежно как Ваш вариант с Польско\Литовской машиной...но.. Лично я пришел к Е39 примерно на 8 (восьмом) автомобиле (Классика, Ровер, Киа, Мазда, Форд, Митсубиси..итд..). О былом совершенно не жалею, это опыт) Да, конечно я теперь счастлив, но поверьте на слово..это очень специфическое ощущение счастья..не понятное расчетливым окружающим людям. Когда есть с чем сравнить из прошлого опыта - не так сильно обижаешься на капризы BMW...совсем не ушатанной, но и далеко не новой Е39 )

Назад
Зверху