• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

[ E46 ] Помилка роботи

DODGEX

Пользователь
Joined
Aug 13, 2012
Messages
14
Город
Тернополь
Заїзджав вже в гараж і почув що мотор почав неправильно робить, змінився звук, плавають обороти, мотором досить трясе, але машина заводиться, також вибиває на приборах помилка роботи мотора (машина BMW E46 N42B18). Станція компютерної діагностики знаходиться досить далеко, незнаю чи можливо їхати на ній чи потрібно краще тягнути її до центру? Підскажіть чи можливо самому перевірити якісь несправності (напримір свічки) і в чому приблизно може бути проблема?
 
Диагностика
 
Їздив на диагностику показало заміну катушки зажигания. Підскажіт на бензинових Е46 всі катушки одинакові? В мене N42 а я знайшов катушку від М52 чи підійде вона мені?
 
Їздив на диагностику показало заміну катушки зажигания.
Такого показать диагностика не может! Только "перебои зажигания" но это не одно и тоже с дефектом катушки зажигания.
В мене N42 а я знайшов катушку від М52 чи підійде вона мені?
Нет.
 
Їздив на диагностику показало заміну катушки зажигания. Підскажіт на бензинових Е46 всі катушки одинакові? В мене N42 а я знайшов катушку від М52 чи підійде вона мені?
Ищите DIS, там должны быть ответы на вашу проблему

attachment.php
 

Attachments

  • Безымянный.jpg
    Безымянный.jpg
    298.4 KB · Views: 55
Даже дорогу плохую распознало))
 
Проблема знайдена катушка на третьому циліндрі майстер провіряв тестером проблема в ній. Зараз таке питання найшов таку катушку з такими ініціалами але з мотора М54, чи не буде якихось проблем?
 
Back
Top